Hold konfirmation på Bellahøjgaard – en unik perle med udsigt til København

Konfirmation er er helt særlig begivenhed, som skal huskes og tænkes tilbage på som en uforglemmelig og vellykket dag. Fantastisk mad, en glad og lykkelig konfirmand, værtskab på højt niveau og nærvær er essensen for en perfekt fest. På Bellahøjgaard finder du de perfekte rammer til at skabe lige netop den konfirmationsfest, som I ønsker. Med de smukke og elegante sale med plads til både store og små selskaber, får I her en eventyrlig atmosfære og stemning til den bedste fest.

Af Bonnie Jensen

“Annonce”

Når I skal planlægge en stor fest for jeres kommende konfirmand, er der meget at tage stilling til. Når invitationerne er sendt, og I begynder at have et overblik over, hvor mange glade gæster, der deltager i festen, skal der planlægges farver på blomster og pynt. Skal en DJ stå for musikken? Måske skal der skrives eller bestilles et par festsange, og så er der også talen fra mor og far til den unge, der skal forberedes.

Et af de vigtigste punkter på planlægningslisten er, hvor festen skal afholdes, og hvilken menu, I ønsker at servere for jeres gæster. Mange af disse spørgsmål kan de erfarne folk på Bellahøjgaard hjælpe jer med at besvare, så I får den perfekte, skræddersyede fest – hvor I kan slappe af og nyde synet at jeres lykkelige nybagte konfirmand, og føle jer som gæster til jeres egen fest.

Lokale råvarer i sæson

Når man skal holde en fest, spiller menuen en stor rolle, og det er vigtigt for både indehaverne og for kokkene på Bellahøjgaard, at deres gæster kan føle sig sikre på, at der serveres velsmagende og årstidsbestemte retter. På Bellahøjgaard er kokkene vilde med at arbejde med de friske, lækre råvarer, som er i sæson. De køber helst fra lokalområdet, men som minimum altid de danske råvarer – det er af rent og skært princip. Menuen til dit selskab skræddersyes ud fra dine ønsker, og kokkene er altid klar til at råde og vejlede deres gæster i valg af menu i forhold til årstidens råvarer.

Fire smukke festsale

På Bellahøjgaard er der fire smukke og ret forskellige festsale. De er alle på hver sin måde meget stemningsfulde og er indrettet meget smagfuldt. Her er lokaler, der varierer i både indretning og størrelse, og det er derfor muligt at fejre både det store bryllup med op til 200 gæster, en mindre og familiær barnedåb, en rund fødselsdag, en festlig konfirmation, eller et hyggeligt sølvbryllup.

Der er meget at fejre igennem et menneskeliv, og hvis I lader personalet på Bellahøjgaard hjælpe jer i planlægningen, og forkæle og servicere jer i de smukke omgivelser på selve dagen, så kan I meget bedre nyde begivenheden, I skal fejre.

Konfirmation på Bellahøjgaard

Når I vælger Bellahøjgaard som ramme om jeres konfirmation, får I ikke blot en smuk herregård og en idyllisk beliggenhed – I får også et dedikeret team, som er med jer i planlægningen, og som sikrer, at jeres dag bliver præcis, som I ønsker. De dygtige kokke i køkkenet vil forkæle jer med en velsmagende menu, som sikrer jer og jeres gæster en skøn madoplevelse.

  • 5 timers arrangement inkl. en 3-retters menu eller buffet, pris pr. kuvert fra 598,-
  • 7 timers arrangement inkl. en 3-retters menu eller buffet, pris pr. kuvert fra kr. 798,-

Du kan se mere på – www.bellahøjgaard.dk eller ringe for fremvisning på 38289000