Konkurrence: Vind Billetter til Cirkus Arena

I år kan Cirkus Arena fejre hele 65 års
jubilæum, og med sig rundt i landet har
de Bubber og Julie Berthelsen, der skal
styre slagets gang, og guide os igennem
en aften i selskab med de smukke heste
og prisbelønnede verdensartister.

 

I kan glæde jer til dette års show. Vi har været med til premieren, og det var intet mindre end fantastisk.

Vi har fået lov at udlodde 4 stk. Entrébilletter til 4 heldige familier. Deltag i konkurrencen ved at udfylder formularen herunder.

Konkurrence: Vind bog serien af Johan Olsen og Vicky Knudsen

 

 

 

 

 

 

 

Politikens børnebøgers nye læs selv-serie rummer både nyskrevne tekster og bearbejdede udgaver af deres største titler, så de kan bruges til selvlæsning og læsetræning.
Johan Olsens første læs selv-bog er en vendebog, hvor man fra den ene side af bogen kan få opklaret, hvad en prut er, og fra den anden, hvad en bussemand er. Ud over at være ildelugtende, og en ulækker slimet klat, er både prutten og bussemanden nemlig komplekse og interessante fænomener, som Johan dykker videnskabeligt – og meget humoristisk – ned i.

I Vickys bog, Klamme dyr, ser vi nærmere på nogle af de dyr, vi ellers ofte prøve at undgå. I Vickys optik er der dog ingen grund til at undgå hverken edderkopper, hugorme eller ørentviste – for de er hver især nogle helt fantastiske arter, der igennem årtusinder har forfinet deres overlevelse i naturen. Der er altså snarere grund til jubel end til panik, hvis der pludselig er en edderkop på hovedpuden. Mennesket er den tredje læs selv-titel i serien. Den er skrevet i et samarbejde mellem Vicky Knudsen og Johan Olsen, og tager menneskearten under kyndig og kærlig behandling.

Vi udlodder 5 sæt af denne skønne serie

Deltag i konkurrencen ved at udfylder formularen herunder.

Konkurrence: Vind bogen lille Peter edderkop

De fleste børn og voksne i Danmark kan samles om både sangen og fagterne. Men historien om Lille
Peter Edderkop kan meget mere. For hvordan føles regnen, som Peter igen og igen får på kroppen, egentlig?

Hvordan kan man lave et kæmpe edderkoppespind på gulvet, og hvordan foregår edderkoppefangeleg? Denne bog er fyldt med lege, som alle tager udgangspunkt i den kendte børnesang Lille Peter Edderkop.

Bogen er skrevet af de fire rytmikpædagoger Anne Hussmann, Victor Dickers-Eisner, Sarah Szinay og Pernille Germansen, der tilsammen udgør Rytmikbanditterne. Den er fyldt med lege, som alle tager udgangspunkt i den kendte børnesang Lille Peter Edderkop. Brug den som inspiration til leg og aktiviteter fyldt med fart og spænding, til kreative stunder sammen, til temafester og køkkensjov, og få viden i børnehøjde om edderkopper.

Vi udlodder 5 bøger

Deltag i konkurrencen ved at udfylder formularen herunder.

Konkurrence: Vind ``Min budgetbog 1`` af Maria Rosenquist

Konkurrence min budgetbog

Konkurrence: Vind Bogen Min budgetbog 1 af Maria Rosenquist.

I disse tider er der stort fokus, på privatøkonomien, specielt på hvordan vi administrerer og spare i hverdagen. Vi har alverdenens programmer til rådighed men for nogen er det mere overskueligt at have budgettet i fysisk form.

Vi udlodder derfor 2 stk af bogen Min budgetbog 1 af Maria Rosenquist.

Deltag i konkurrencen ved at udfylde formularen herunder.

Konkurrence: Vind bogen hjælpsomme Ludvig

Hjælpsomme Ludvig er en sød lille hund, der bor på havnen og sammen med sine venner, hjælper folk fra byen. Eller er det måske ’misforstået’ hjælp, når man spiser mandens frikadelle eller leger med damens hat?

Bagerst i bogen er der spørgsmål omkring hjælpsomhed – f.eks. om man kan ’hjælpe – uden at hjælpe’, som inspiration til at snakke med sit barn om hjælpsomhed.

Vi udlodder 5 bøger

Deltag i konkurrencen ved at udfylde formularen herunder.

Konkurrence: Vind bogen Træn med glæde

I denne bog ser forfatteren nærmere på, hvordan vi finder og fastholder motivationen til at træne. Med udgangspunkt i de ganske almindelige mennesker, som forfatteren møder i kraft af sit arbejde som træner, og som vi alle kan relatere til, ser hun nærmere på den seneste forskning i motivation og kommer med gode råd til, hvordan vi kan vende træning til noget positivt og gøre det til en integreret del af vores hverdag.

Noget vi bare gør, ligesom vi gør så meget andet. Eller, endnu bedre, noget vi gør, fordi vi kan lide det, og ikke kan forestille os et liv uden. Der er ingen løftede pegefingre, men masser af kærlige indspark i bogen, for det handler nemlig om at træne med glæde. Og det er noget, vi alle kan lære med de rigtige redskaber.

Vi udlodder 5 bøger

Deltag i konkurrencen ved at udfylde formularen herunder.

Populære artikler