' Konkurrencer - Børn og Fritid

Konkurrence: Sebastians dyrebibliotek

 

 

 

 

 

 

 

I Sebastians dyrebibliotek kan de yngste børn komme helt tæt på de vilde, farlige og hurtige dyr, som fascinerer allermest. Det gør bøgerne til de perfekte begynderbøger om dyr til børn i børnehavealderen. I denne omgang er Sebastian gået tæt på giraffen og på løven. I bøgerne her finder børnene store, klare fotos og basisviden om de store og de farlige dyr.

Vi udlodder 5 af hver bog.

Deltag i konkurrencen ved at udfylde formularen herunder.

konkurrence: Barbapapa

De fleste af os husker dem fra vores egen barndom og vi er mange der har læst højt for vores egne børn. Nu er de skønne Barbapapa tilbage i helt nye, moderne og nyskrevede Barbapapa-fortællinger, der er tilpasset den verden, børn vokser op i i dag. Fortællingerne er lette at identificere sig med, samtidig med at man tydeligt kan mærke den klassiske Barbapapa-fortællestil.

Vi udlodder 5 bøger.

Deltag i konkurrencen ved at udfylde formularen herunder.

Konkurrence: Kristian på sporet af verdens vilde traditioner

Verdens vilde traditionerHvorfor løber man om kap efter en ost i England? Hvorfor slås de med tomater i Spanien? Hvornår begyndte man at fejre jul? Hvorfor bøvser de så meget i Kina? Og hvorfor i alverden er man begyndt at male øjne på numsen af køerne i Afrika?

Dette og meget mere kan du få svar på i Kristian på sporet af verdens traditioner, når Kristian drager ud for at undersøge nogle af verdens mange interessante traditioner. Nogle af traditionerne kan virke meget fremmede eller ligefrem tossede for os herhjemme i Danmark, men når man dykker længere ned i dem, viser det sig faktisk, at vi tit fejrer de samme højtider over hele verden – bare på hver vores måde.

Vi udlodder 5 bøger til 5 heldige familier

Deltag i konkurrencen ved at udfylde formularen herunder

Konkurrence: Spis dig stærk, let og mæt

Har du svært ved at tabe dig, fordi du aldrig komme i gang med at motionere?

Drop den dårlige samvittighed. Kosten er det allervigtigste, når man vil af med nogle kilo, og nu er der hjælp at hente i denne bog fuld af nye opskrifter fra Anne Hjernøe.

Dette er kogebogen for alle, der er trætte af kilo, der bare sniger sig på, som årene går. Som måske har prøvet kur efter kur, der ikke virker i længden. Og som hellere vil spise sig let i stedet for at sulte sig ned i vægt.

Bogen indeholder 84 spritnye opskrifter med hver maks. 500 kalorier. Opskrifterne er fordelt over morgen-, middags- og aftensmad, så der er mad til fire fulde uger – eller resten af livet – uden at man går død i kedelige gentagelser. Det er opskrifter på rigtig mad af gode råvarer og med masser af smag.

Vi udlodder 5 bøger til 5 heldige familier

Deltag i konkurrencen ved at udfylde formularen herunder

Konkurrence: Grill grønt

Grill grøntDe fleste kan grille en bøf. Men vi bliver ofte udfordret, når det kommer til grøntsager og vegetarmad på grill. Man kan altid grille en aubergine, en courgette eller en rød peber. Men det kan være svært at finde på nye og sjove ideer, der kan udvide ens repertoire.

Når man laver mad ved grillen, vil de fleste helst lave alt på grillen. Det vil sige at grillen skal kunne mange forskellige ting. Den skal være en grill, en ovn og en kogeplade.

 

Tænk på grillen som en ”madstation”, mere end en grill. Selvfølgelig skal man kunne grille i en traditionel forstand, men det er også ret anvendeligt at bruge indirekte varme. Og med en grill med låg kan man transformere sin grill til en ovn. Man kan tilberede rodfrugter, bage brød, lave lækre fade med ovnbagte grøntsager og meget andet.

Vi udlodder 5 bøger til 5 heldige familier

Deltag i konkurrencen ved at udfylde formularen herunder

Konkurrence: Mummum - Hverdagsfavorititter

En inspirerende kogebog med nemme hverdagsretter, som alle kan lave. Her er både opskrifter på bagværk, salater, aftensmad og masser af søde sager.

Amanda Juul Jensen & Mathilde Munksø Bentsen er blandt de mest populære madbloggere i Danmark, og i denne bog har de samlet 100 skønne opskrifter, som sætter lidt mere smag på hverdagen.

Filosofien bag Mummum er slet og ret: Uanset hvor travlt man har i hverdagen, så er der altid plads til god mad.

Vi udlodder 5 bøger til 5 heldige familier.

Deltag i konkurrencen ved at udfylde formularen herunder

Nye artikler