konkurrence: Vind bogen ``Sous vide håndbogen``

Sous Vide håndbogen konkurrenceSous vide-udstyret er for alvor flyttet ind i de danske køkkener, hvor det nu betragtes som ethvert andet køkkenudstyr. Det er blevet populært, fordi enhver nu kan servere mere saftig og præcist tilberedt mad ved blot at følge enkle opskrifter. Sous vide-håndbogen er et opslagsværk, der skal ligge fremme i køkkenet – en enkel og træfsikker guide til et velsmagende resultat for enhver råvare man kommer hjem med.

I bogen finder man okse, gris, lam, vildt, fisk, fjerkræ, skaldyr, grøntsager og frugt og for hver råvare er der en gennemprøvet tid og temperatur, tips til klargøring og udskæring, fotos af resultatet, ligesom der er forslag til tilbehør og saucer.

Som noget nyt i sous vide-bøger er der for hver råvare angivet hvor længe den kan gemmes efter tilberedning, og hvordan den færdiggøres fra køl og frys i løbet af kort tid. Desuden er der vejledning i den bedste bruning på pande, i ovn eller på grill.

Vi udlodder 5 bøger til 5 heldige familier

Deltag i konkurrencen ved at udfylde formularen herunder

Konkurrence: Vind bogen Ketoflex – Forny din krop på fire uger

Ketoflex Konkurrence

Keto har de seneste år gået sin sejrsgang i hele verden som en supereffektiv måde at tabe sig på. Også herhjemme er keto utroligt populær, og nu er en helt ny og fleksibel keto, nemlig ketoflex 3-3-1, ved at vinde indpas, som passer perfekt ind i rigtig manges liv.

Ketoflex er en befriende nem måde at nå sin ønskevægt og få en ny krop på. Man opnår alle fordelene ved keto endnu bedre, fordi ketoflex bygger på fleksibilitet, deraf begrebet 3-3-1. Efter en tilpasningsperiode bliver ketosen brudt med større variation af kulhydrater; tre dage i ketose, tre med opladning og en fridag. På ketoflex fornyr kroppen sig selv, og hormoner og energi kommer i balance.

Vi udlodder 5 bøger til 5 heldige familier

Deltag i konkurrencen ved at udfylde formularen herunder

Konkurrence: Vind Coolakut Stik & Sol-gel.

Cool akut konkurrenceCoolakut Stik & Sol-gel er en kølende hudpleje til irriteret eller rød hud, fx efter insektstik, berøring med planter eller for meget sol. Gelen er fri for syntetiske farve- og duftstoffer, konserveringsmidler samt mineralolier og hudbelastende fedtstoffer

Vi udlodder 10 stk. Coolakut til 10 heldige familier

Deltag i konkurrencen ved at udfylde formularen herunder

Konkurrence: Vind lækre solprodukter fra Ecooking, til hele familien

Ecooking Solserie

Vi udlodder 4 lækre solpakker fra Ecooking med solcremer til ansigtet SPF 50, til kroppen SPF 30, sol-olie SPF 30 og en lækker aftersun, der dufter skønt af orange og lavendel.

Alle Ecookings solcremer er uden parfume. Deres aftersun fås både med og uden parfume.

Vi udlodder 4 sæt til 4 heldige familier.

Deltag i konkurrencen ved at udfylde formularen herunder

Konkurrence: Vind bogen Naturbørn

Naturbørn Konkurrence Naturbørn er en historie og aktivitetsbog for børn i alderen 3-8 år. Alle aktiviteter foregår udenfor og kan laves af simple materialer.

I denne skønne bog, får du en sammensætning af sjov og spændende fortælling om blandt andet søskende parret Carla og Carlo og hunden Balder og Myren Bo. Fortællingen kobles sammen med aktiviteter i naturen. Bogens aktiviteter lægger stor vægt på genbrug og at give børnene den nødvendige viden om vores skønne, smukke og ikke mindst vigtige natur. Lad Naturbørn guide dig og din familie igennem en sommer fyldt med natur og kreativitet.

Vi udlodder 5 bøger til 5 heldige familier.

Deltag i konkurrencen ved at udfylde formularen herunder

Konkurrence: Vind bogen Kim kanin på drømmerejse

Kim kanin konkurrenceHjælp dit barn med at forstå og acceptere de følelser,
der følger med dagens mange indtryk – og find ro
sammen.

Farnoush Bassri har med Kim Kanin på drømmerejse
skabt et roligt og trygt univers, hvor barnet selv er
hovedperson i fire fortællinger – en for hver årstid.
Skovkaninen med de lange, bløde ører inviterer
læseren med på en rejse gennem naturen, der udforsker
følelser og kropslige fornemmelser. Efter hver fortælling
er der i samarbejde med psykolog, Filip Breson, udviklet en række spørgsmål, der sætter fortællingen i perspektiv til barnets egne følelser og oplevelser.

Vi udlodder 5 bøger til 5 heldige familier

Deltag i konkurrencen ved at udfylde formularen herunder

Konkurrence: Vind et Solsæt fra Apotekets.

apotekets solserie konkurrence

 

Vi Udlodder fem solsæt, i samarbejde med Apotekets.

Alle Apotekets solprodukter er parfumefri,  svanemærkede og Astma-Allergideklarerede og
kan bruges til både børn og voksne

Deltag i konkurrencen ved at udfylde formularen herunder.

Nye artikler