konkurrence - Mad med respekt

mad med respektEn familiekogebog, der mindsker madspild

Stifter af Stop Spild Af Mad, Selina Juul, H.K.H. Prinsesse Marie, tv-kok Timm Vladimir, mad-iværksætter Anh Lê, de gastronomiske superstjerner Francis Cardenau og Michel Michaud samt tv-kok Louisa Lorang, der alle er ildsjæle mod madspild, giver her deres bedste opskrifter. Bogen indeholder 80 familievenlige opskrifter, baseret på råvarer og rester, som danske husholdninger hyppigt smider ud. Mange ideer til morgenbordet, madpakken, mellemmåltidet, frokosten, aftensmaden, desserten og festen. I bogen finder du tips, viden og gode råd til en husholdning uden madspild. Hvert solgt eksemplar af denne bog udløser en donation til Folkekirkens Nødhjælp.

Vi udlodder 5 bøger til 5 heldige familier.

Deltag i konkurrencen ved at udfylder formularen herunder.

konkurrence - Fis eller fakta

Fis eller FaktaI denne bog kommer vi med i jagten på sandheden om de mærkeligste myter om dyreriget. Her afklares de vildeste misforståelser og myter om dyr. Men også de beskidte hemmeligheder, man ikke altid har brug for at høre. Bogen kommer omkring alt lige fra parring og ungernes opvækst, til mærkværdige spisevaner, vildt underlige fordøjelsessystemer og uudtalelige navne, der ikke altid er dækkende. For naturen kan være vild. Men først og fremmest er den uendelig fascinerende og underholdende. Her er bogen for hele familien, der gør jer lidt klogere og højlydt grinende.

Vi udlodder 5 bøger til 5 heldige familier.

Deltag i konkurrencen ved at udfylder formularen herunder.

konkurrence - EYEQ fiskeolie kapsler

Eye Q - fiskekapslerFisk er godt for både små og store, og Fødevarestyrelsen anbefaler at vi skal spise 350 gram fisk om ugen, heraf skal 200 gram være fed fisk. Årsagen til at fisk er så vigtigt i kosten er, at fisk indeholder mange vigtige næringsstoffer som D-vitamin, jod, selen og omega-3 fedtsyrer. For at være sikker på at børnene ”er dækket godt ind” hvad angår de vigtige næringsstoffer, er det en god idé at give børnene fiskeolien som et kosttilskud, i et dagligt ritual – lidt ligesom, at man også børster tænder.

Vi udlodder derfor fiskeoliekapsler fra eyeq til 5 familier, der er uden smag og Som er nemme at sluge.

Deltag i konkurrencen ved at udfylder formularen herunder.

konkurrence - Disney On Ice.

Disney on iceI vinterferien 2020 er det verdensberømte Disney On Ice tilbage i Danmark med et nyt og spændende show. Showet kan ses i Herning og København fra den 12.-16. februar 2020.

Vi udlodder 4 billetter, til to heldige familier, en familie i København og en familie i Herning.

Deltag i konkurrencen ved at udfylder formularen herunder.

Nye artikler

2,440FansLike
3,606FollowersFollow