Konkurrence - YOUR TREE plantepotten

your tree plantepotteTræer har den unikke egenskab, at de bidrager positivt til klimaet, da de optager CO2 fra luften, mens de vokser. Med YOUR TREE bionedbrydelig plantepotten med frø, bliver nedsættelsen af familiens CO2-aftryk et sjovt og lærerigt projekt, der med tiden vil bringe stor glæde i haven.

YOUR TREE plantepotten kommer i fire pastelfarver med FSC certificerede træfrø fra enten fyrretræ eller birketræ.

Vi udlodder 10 sæt YOUR TREE med alle fire farver.

Deltag i konkurrencen ved at udfylde formularen herunder.

Konkurrence - Sebastians store quiz om dyr 2.

Endnu engang sætter Danmarks mest populære dyrenørd gang i dysten på dyreviden i de danske hjem. Er en kamel tungere end en giraf? Har spækhuggeren en lugtesans? Hvilken slags dyr er Jumbos gamle tante i Elefantens vuggevise – og hvad slags dyr er Harry Potters Hedwig?

Hvem i familien ved mest om dyr i vand, på land og i luften – OG i bøger, sange og på film? Sebastian kommer vidt omkring i dyrenes riger med 1000 helt nye spørgsmål. Bered dig på (igen) at få quiz-tæv af dine børn – og på at blive klogere på dyr.

Vi udlodder 5 bøger til 5 heldige familier, deltag i konkurrencen ved at udfylde formularen herunder.

konkurrence - Festlige & fantasifulde kageborde.

Bogen indeholder opskrifter på 40 lækre kager, der er perfekte at nyde i en hyggestund med venner og familie, samt overdådige kage-kreationer, du kan servere til den helt store begivenhed.

Emil, der vandt bagedysten, har taget udgangspunkt i otte forskellige festtemaer, hvortil han har skabt otte vilde kageborde med dertilhørende opskrifter. Temaerne spænder fra helt klassiske højtider som jul og påske til mere ekstravante temaer lige fra halloween til ’karneval’ og ’rokoko’.
Hvert kapitel indeholder fem forskellige opskrifter på små og store kager – nogle er enkle at lave, andre er lidt mere komplicerede, men alle er skabt med Emils legendariske sans for både smagen og det færdige grafiske resultat.

Vi udlodder 5 bøger til 5 heldige familier, deltag i konkurrencen ved at udfylde formularen herunder.

Nye artikler

2,634FansLike
0FollowersFollow