Konkurrence: Vind Fiskeolie fra Nature AID

Fiskeolie fra bæredygtige fisk

Det er hvad Natures Aid Mini Drops Omega-3 indeholder. Men hvad betyder det når fisk er bæredygtige? Kort fortalt handler bæredygtig fangst om, at man ikke fanger flere fisk end bestandene kan holde til, og at man som fisker bruger nogle metoder, der tager hensyn til miljøet.

Deltag i konkurrencen om 10 flasker Nature AID Mini Drops til børn ved at udfylde formularen herunder.

Konkurrence: Vind produkter fra 5 days deo

Vil du være lugtfri i helt op til fem dage?

Her er tale om en antiperspirant, der bekæmper svedlugt, og holder huden frisk i helt op til 5 dage. Uanset hvor mange brusebade du tager efterfølgende, er den kun nødvendig at bruge hver femte dag, da dens aktive ingredienser arbejder sig helt ind i svedkirtlerne. Den særlige formel er mild men supereffektiv, hvilket gør at den passer til alle hudtyper.

Derudover er den fri for parfume, konserveringsmidler og helt uden farlig. Den er samtidig deklareret i samarbejde med Astma Allergi Danmark.

Vær en af de heldige vindere af denne fantastiske antiperspirant ved at udfylde formularen herunder.

Konkurrence: Vind tre måneders forbrug af EyeQ fiskeolie kapsler

Fisk er godt for både små og store, og Fødevarestyrelsen anbefaler at vi skal spise 350 gram fisk om ugen, heraf skal 200 gram være fed fisk. Sammensætningen af EPA og DHA i fiskeolie fra EyeQ, adskiller sig fra øvrige fiskeolier på markedet, ved at have et højt indhold af EPA i forhold til DHA, og det hjælper ikke bare børns, men også voksnes hjerners evne til at bearbejde ny information.

Vil du være en af de heldige vindere af tre måneders forbrug af EyeQ fiskeolie kapsler, så udfyld formularen herunder.

Konkurrence: Vind en Dantoy BIO Plast garage med FunCars

Garage i afdæmpede farver til de tre søde små tilhørende biler. BIO garagen og FunCars er danskproduceret og fremstillet i bioplast, som er et bæredygtigt råmateriale lavet af 90 % sukkerrør, og er dermed godkendt til at bære Svanemærket.

Vi trækker fem heldige vindere af en BIO plast garage og biler

Deltag i konkurrencen ved at udfylde formularen herunder.

Konkurrence: Vind spillet Monopoly

I spillet Monopoly falske penge er tingene ikke altid helt, som de ser ud til. Nogen har føjet falske penge og chancekort til spillet. Dette brætspil for hele familien byder på timevis af underholdning.

Det er fantastisk til spilaftener og som indendørsaktivitet for børn fra 8 år.

Vi trækker fem heldige vindere af et Monopoly spil

Deltag i konkurrencen ved at udfylde formularen herunder.

Konkurrence: Vind byggeblokke fra Kayoni

Kayoni er en helt ny type byggeblokkedet er produceret i EVA-Skum,der gør det nemt for børn at håndtereog som giver timevis af fantasifuld leg. Kayoni er prisbelønnet dansk design og dansk udviklet legetøj med fokus på leg og læring tilpasset barnets alders- og udviklingstrin.

Vi trækker fem heldige vindere af Kayoni byggeblokke der er tilpasset vinderbarnets alder

Deltag i konkurrencen ved at udfylde formularen herunder.

Konkurrence: Vind en Nerf Ultra Blast

 

Vælg mellem distance- eller præcisionsaffyring af pile med Nerf Ultra Select-blasteren. Ultra selectblasteren har to magasiner, der hver især rummer 10 pile, og leveres med 10 Nerf Ultra-pile beregnet til distance og 10 Nerf Ultra-pile beregnet til præcision.

Vi trækker fem heldige vindere af en Nerf Ultra Blast

Deltag i konkurrencen ved at udfylde formularen herunder.

Konkurrence: Vind et Tyngdetæppe fra Cura Of Sweden

Vær en af de heldige vindere, af et tyngdetæppe, som giver en dig en tryg og sikkerfornemmelse. Et tæppe, der kan hjælpe dig til at slappe af, sove bedre og blive mere udhvilet. Tæppet er fra Cura Of Sweden, som specialiserer sig i vores søvn, som er det grundlæggende for vores sundhed.

Vi udlodder 4 stk. CURA Minky Tyngdetæppe

Deltag i konkurrencen ved at udfylde formularen herunder.

Konkurrence: Vind en gaveæske fra The Ritual of AYRVEDA

Luxuriøs gaveæske fra The Rituals til fire heldige vindere. En gave til dig, der gerne vil forkæle dig selv i disse mørke måneder, og som elsker duft og velvære og bare har brug for mor-tid.

 

 

 

Gaveæsken fra The Rituals indeholder:

❤ duftelys

❤ shower foam

❤ body creme

❤ body scrub.

Vi udlodder 4 gaveæsker fra The Rituals

Deltag i konkurrencen ved at udfylde formularen herunder.

Konkurrence: Vind et Sengetæppe fra JUNA

Friskt og køligt eller lunt og hyggeligt: De fleste af os har klare præferencer for, hvordan soveværelset skal indrettes og prioriteres for at få en god nats søvn. Men uanset stil og stemning er der én ting, der altid kendetegner et perfekt sovemiljø, nemlig et tæppe i lækker stil. Denne søndag trækkes der lod om fire Sengetæpper i 100 % bomuld fra JUNA.

Vi udlodder 4 stk. lækre sengetæpper fra JUNA

Deltag i konkurrencen ved at udfylde formularen herunder.

Konkurrence: Vind et Sengesæt fra JUNA

Det smukke og hyggelige Pleasantly sengesæt fra JUNA er fremstillet i 100% økologisk bomuldssatin, så du er sikret en blød og behagelig nattesøvn. Blomsterprintet er inspireret af vintageblomster, hvilket skaber et moderne nordisk design med retro vibes. Dynebetrækket måler 140 x 200 cm, pudebetrækket 63 x 60 cm. Pleasantly sengetøj er GOTS certificeret, OEKO-TEX®

Vi udlodder 4 x 2 stk. sengesæt fra JUNA

Deltag i konkurrencen ved at udfylde formularen herunder.

Konkurrence: Vind en ledningsfri Roidmi R20

ledningsfri støvsugere fra roidmi

Vind en ledningsfri Roidmi R20

R20 ledningsfri støvsuger fra ROIDMI er innovativ og klassisk i designet. Den er udstyret med en række funktioner, der letter støvsugningen. Den digitale motor sikrer en kraftig sugeevne, og desuden opnår litiumbatteriet en driftstid på hele 60 minutter.

Vi udlodder 2 stk. Roidimi R20 og du kan deltage i konkurrencen ved at udfylde formularen herunder.

Konkurrence: Vind bogen Asian style - Små & store retter af Louisa Lorang

Louisa Lorang er en mester i at lave god, velsmagende mad til hele familien og i denne bog bliver det sprødt, krydret, snasket og virkelig lækkert når hun laver små og store retter fra det asiatiske køkken.

Som Louisa skriver i bogens forord:
– Jeg er vild med det asiatiske køkken. Alt fra  lette vietnamesiske supper med bunker af urter til tunge, panerede kødretter med ris og masser af umami fra det japanske køkken. Køkkenerne i Asien er lige så forskellige som det danske og italienske.

Vi udlodder 5 bøger til 5 heldige familier.

Deltag i konkurrencen ved at udfylde formularen herunder

Nye artikler