Billie er børnenes ven

Kender du Billies Bedste Børne klub?

Måske kender du Billies Bedste Børne klub? Det er et børne univers for 3-7-årige, hvor de kan muntre sig med kreative og sjove aktiviteter sammen med Billie. Som en forlængelse af dette børne univers har Bilka, som står Bag Billies bedste Børne klub, nu lanceret en gratis app, Billies Bedste Børne-app til mobil og tablet, som indeholder spil til leg og læring i lige netop 3-7 åriges øjenhøjde.

Af Henriette Rosenthal

“Annonce”

Kender du Billie?

Han er en sød og altid glad ulv, der sammen med sine venner elsker at invitere børn – og deres forældre – ind i den eventyrlige verden, Fortællerskoven, hvor der er fuld af leg, sjove spil og udfordringer.

Velkommen, kom indenfor

I Bilka er de glade for børnefamilier. De er faktisk så glade, at de betragter dem som gæster i varehusene. Derfor skal de selvfølgelig forkæles, med sjove oplevelser for børnene og gode tilbud til hele familien. Når du handler i Bilka med dit barn, så gå hen til bageren og få en gratis ”ulvebolle” til barnet. Mums, de smager godt. I Billies Bedste Børne-app møder børnene ulvebollerne igen. Når barnet spiller, får det mulighed for at spare ulveboller sammen, hvilket giver mulighed for at købe fordele i spillene. I leg, lærer barnet fordelen ved at kunne spare op.

Spændende historie i spillet

I Billies Børne-app møder barnet ulven Billie, som altid er klar til at hjælpe sine venner, men der er noget på færde. I Fortællerskoven er den snu slyngel Mr. Mystique nemlig på spil, og nu skal børnene hjælpe med at finde alle nøglerne i skoven, så de kan stoppe hans onde planer og sende ham ud af Fortællerskoven.

Nøglerne finder man ved at spille de 6 sjove minispil i appen. I Skildpaddes vendespil styrkes barnets koncentration og hukommelse, hos robotten Beta-Max lærer barnet om affaldssortering på en sjov og lærerig måde og til Kamilles skøre middagsselskab lærer børn at komponere sine egne melodier. Billies ”måske kæreste” Kamille har også det kreative kagespil, hvor børn skal pynte kager med alverdens pynt.

Fine fortællinger

I Billies Bedste Børne-app kan barnet også fordybe sig i Billies tegneserier, som fornyes hver måned. Tegneserierne er indtalt af en velkendt stemme, der tilhører Lars Thiesgaard, som i årevis har lagt stemme til Grisling, Pumba, Sorteper, Scooby-Doo, Superman, Byggemand Bob og mange flere. Du finder spillet her, ved at scanne QR koden hvor du kommer direkte ind til det sjove spil.

Billies Bedste Børne klub

Til forældre og bedsteforældre

Der er endnu en fordel ved at være medlem af Billies Bedste Børneklub, og det er, at forældre eller bedsteforældre får eksklusive tilbud, som for eksempel rabat på børnetøj, forlystelser, legetøj, cykler, og meget mere. For at få de gode tilbud og se dem inde i app’en, skal man melde sig ind i Billies Bedste Børneklub og logge ind med sin e-mail.

Kilde: Momo Lydbog, bilka

(annonce)