Optimer din rengøring nemt og hurtigt

(Annonce) Når det kommer til rengøring, er vi altid på udkig efter måder at gøre arbejdet mere effektivt og mindre besværligt. En nøgle til dette er at have de rigtige redskaber.

Af Susanna Hochheim

Effektiv rengøring – hvem ønsker ikke det? Ofte er rengøring et langt sejt træk, men det behøver ikke at være sådan, slet ikke hvis man er ejer af en Turbo Smart Spinmoppe. Med moppen fra Vileda har man et unikt og effektivt redskab, der vil gøre rengøringen til en leg.

Turbo Smart Spinmoppen fra Vileda er ikke bare en almindelig moppe, den er vores allierede i kampen mod snavs og bakterier. Den har et moppehoved med mikrofibertråde, der optimerer opsamling af støv og snavs og fjerner pletter med lethed. Mikrofiber er skånsom og effektiv rengøring, hvilket gør dem særlig velegnede til rengøring af alle typer af gulve. Turbo Spinmoppens hoved er trekantet, hvilket letter adgangen til rengøring af alle kanter og hjørner.

Den unikke rotationsmekanisme

Det der virkelig adskiller Turbo Smart Spinmoppen fra andre, er den unikke rotationsmekanisme, der aktiveres ved en fodpedal på spanden. Når man træder på pedalen, roterer moppen og vandet presset ud af mikrofibertrådene som en centrifuge. På den måde kan du nemt kan kontrollere fugtigheden i moppen, hvilket sikrer en optimal og skånsom rengøring af dine gulve hver eneste gang.

Når moppehovedet bliver nusset, kan du afmontere det og vaske det, og derved bruge det igen og igen. Med denne teknologi kan du sige farvel til beskidte våde hænder og rygproblemer, da det kræver minimal anstrengelse at bruge Turbo Smart Spinmoppen.

Er man samtidig den miljøbevidste type, så er der endnu en grund til at vælge Turbo Smart Spinmoppen. Ved at bruge Turbo Smart Spinmoppen reducerer man nemlig behovet for kemiske rengøringsmidler, da mikrofiber effektivt fjerner snavs og bakterier med vand alene. Dette gør ikke kun rengøringen mere skånsom mod miljøet, men det er også godt for dit hjem og din families sundhed.

RENGØRINGSTIPS:

Opdag den effektive rengøringstreenighed indenfor økologisk og miljøvenlig rengøring:

Eddike, citronsyre og bikarbonat. Når du blander disse tre ingredienser med varmt vand, får du et super effektivt rengøringsmiddel, som kan anvendes til mange rengøringsopgaver.

Skinnende rene vinduer kan være svære at opnå, men her får du et godt og miljøvenligt råd:

Rengør dine vinduer ved at tilsætte 0,5 dl. vineddike til 2-3 kopper vand. Derefter tilsætter du et par dråber citronsaft. Rengør dine vinduer med denne blanding og tør efter med en vinduesklud eller en vinduesskraber. *OBS: Forsigtighed ved marmor og natursten.

Se mange flere rengøringstips på www.vileda.dk