SLIP MUSIKKEN LØS OVERALT

(Annonce)

Til dig, der bare elsker at lytte til en god bog, eller ønsker at flytte musikken udendørs og danse til de dejlige rytmer.

MiiRHYTHM II by MIIEGO®

Disse trådløse in-ear høretelefoner i mini-størrelse er til dig, der lever et liv på farten eller på kontoret. Vægten af hver høretelefon er kun 4,5 gram, og de er derfor små og meget lette at bære. De leveres med COMPLY™ ørepropper lavet af superblødt memory foam i høj kvalitet, så du glemmer hurtigt, at du har dem på.

CHARGE&PLAY MINI by MIIEGO®

En multifunktionel smart lille højttaler og oplader i ét, som passer ind overalt i hjemmet. Med den indbyggede trådløse opladefunktion på toppen kan du nemt oplade din smartphone eller andre kompatible enheder.

MiiBLASTER by MIIEGO® – eller MiiBLASTER XL by MIIEGO – som er storebroderen til den populære MiiBLASTER

Her får du en trådløs højttaler i lækkert design – specielt udviklet til et aktivt liv på farten – indendørs såvel som udendørs. Den er både regn- og vandafvisende, hvilket gør den ideel til udendørs aktiviteter i det omskiftelige skandinaviske klima.

AXTIVE MIINI by MIIEGO®

Indbegrebet af “hellere lille og vågen end stor og doven”. Trådløs højttaler med imponerende lyd og ultra-minimalistisk design. Størrelsen gør den nem at have med overalt.

AXTIVE M3 by MIIEGO®

Trådløs, genopladelig og 100 % vandtæt. En højttaler som du bl.a. kan have med i haven eller på stranden. Den trådløse rækkevidde er på mere end 15 meter, mens den indbyggede forstærker leverer en effekt på intet mindre end 30 watt.