Pages Navigation Menu

Tilbehørs forslag til vildsvinekølle Blomkål, jordskok & gulerod a la creme

Tilbehørs forslag til vildsvinekølle Blomkål, jordskok & gulerod a la creme

Blomkål, jordskok & gulerod a la creme

Det skal du bruge (6 pers.)

12 jordskokker skrællede i tynde skiver 1 blomkålshoved i buketter 6 gulerødder skåret på langs 2 skalotteløg i både skal fra 1 citron 1/2 dl. hvidvinseddike (eller lagereddike) 1 chili i tynde ringe (kan undlades) 3 fed hvidløg, grofthakket 1 tommeltot ingefær finthakket 4 spsk. saltede og ristede græskarkerner 1 bakke karse 1 tsk. dijon sennep 4 dl. piskefløde 1 knivspids sukker en smule friskrevet muskatnød

Sådan gør du

Blomkål og gulerødder blancheres meget kort og tages op og dryppes af. Løg, hvidløg og chili sauteres af til løgene er klare, skal ikke tage farve. Hvidvinseddike tilsættes og koges væk. 1 knivspids sukker tilsættes. Tilsæt gulerødder, blomkål, dijonsennep og fløde og lad det koge ind under omrøring. Det må ikke koge ud, der skal være bid i grøntsagerne. Smag det Til med salt og peber samt friskrevet muskatnød. Hæld grønsagsblandingen op i en skål eller fad og drys med græskarkerner og karse, så det visuelt Ser godt ud.

Se flere opskrifter på www.rema1000.dk