Pages Navigation Menu

Kyllingeinderfileter med tomatlasagne

Kyllingeinderfileter med tomatlasagne

Kyllingeinderfileter med tomatlasagne
Det skal du bruge (4 pers.)
400 g kyllinginderfileter
2 tsk. olivenolie
salt og peber
6 løg – i små tern (ca. 600g)
2 fed hvidløg – finthakket
1 tsk. tørret timian
1 spsk. olivenolie
9 stilke bladselleri – i skiver (ca. 300g)
11/2 dåse hakkede tomater
1 spsk. salt
1/4 tsk. cayennepeber
300 g fuldkornslasagneplader
3 store tomater – i skiver
100 g revet ost – Danbo 30+/18 %

Tilbehør
250 g salat citron eller balsamicoeddike

Sådan gør du
Sautér løg, hvidløg og timian i olien i en gryde ved jævn varme i ca. 5 min. Tilsæt bladselleri og flåede 
tomater og kog saucen i ca. 5 min. Tilsæt evt. lidt ekstra vand eller bouillon og smag til med cayennepeber 
og salt. Smør et ovnfast fad (ca. 15 x 25 cm) med lidt olie. Læg et tyndt lag tomatsauce i bunden og herefter 
et lag lasagneplader. Gentag til alt er brugt op - øverste lag skal være tomatskiver og revet ost. Sæt fadet i 
ovnen ved ca. 175 grader i 25-30 min. Pensl kyllingeinderfileterne med lidt olie og krydr med salt og peber. 
Sæt dem på små træspyd og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og steg sammen med 
lasagnen. Servér med grøn salat dryppet med lidt citron eller balsamicoeddike.

Se flere opskrifter på www.rema1000.dk