Pages Navigation Menu

Kage på glas

Kage på glas

Ca. 25 kager

Ingredienser

Glaskrukke, snor, vejledning til modtageren

I krukken

2 1/2 dl hvedemel

2 1/2 dl havregryn

2 1/2 tsk. Dansukker Vaniljesukker Fairtrade

2 1/2 tsk. bagepulver

2 1/2 dl Dansukker Lys Muscovadorørsukker

Smagsgivere

1/2 dl tørrede blåbær/tranebær

1/2 dl hvide chokoladeknapper

1/2 dl mørke chokoladeknapper

1/2 dl rosiner

1 tsk. stødt kanel

Sådan gør du

Begynd med at blande mel, bagepulver og vaniljesukker, og læg det i bunden. Fortsæt derefter med sukker og havregryn, og afslut med smagsgivere. Sæt ovnen på 200 °C. Pisk 225 g smør hvidt og luftigt sammen med 1 stort æg. Tilsæt krukkens indhold, og arbejd det sammen til en dej. Form til boller, læg dem på en bageplade, og tryk dem lidt på toppen. Bag kagerne midt i ovnen i ca. 10-15 minutter, eller til de har fået en let gyldenbrun farve i kanterne og lad dem køle af.