Til de aktive forældre

Mange tror – eller frygter måske – at det er umuligt at kombinere livet som forælder til små børn med en aktiv livsstil, men det behøver det ikke at være. Det kan sagtens lade sig gøre at kombinere de to ting med det rette udstyr.
CYBEX lancerer nemlig en helt ny multifunktionel klapvogn til løb, cykling og langrend. Så nu kan du med CYBEX Zeno, lægge dit barn godt til rette i klapvognen, og tage dig en rask løbetur imens barnet sover sødt imens. Eller du kan lade dit barn ligge og nyde udsigten imens du løber din tur.

“Annonce”

4-i-én-klapvogn


CYBEX Zeno er udviklet af tidligere atleter og aktive forældre, der selv manglede en vogn som denne. Zeno er nem at styre via de store luftfyldte hjul. Den er lavet med et nyt og revolutionerende håndfrit set-up med bælte i taljen, så du har armene fri, og dermed kan løbe mere frit og naturligt. Den kan selvfølgeligt også skubbes med hænderne, ligesom man kan spænde den efter cyklen. Smart det er den, og der vil med garanti være mange aktive forældre, der vil elske at få fingrene i den.

Flere fine farver

CYBEX Zeno til løb

Den findes i tre stel farver og i fem forskellige stol farver, så her er lidt for enhver smag. Den er egnet til børn i alderen 6 måneder og op til fire år. Den forhandles i Babysam-butikker over hele landet og online på Babysam.dk

Lidt om Cybex

Det tyske selskab CYBEX blev etableret i 2005 og er globalt anerkendt for ikoniske design, nyskabende teknologi, enkel funktionalitet og overlegne sikkerhedsfunktioner på alle produkter for stilfulde voksne som snart bliver forældre. Tidligt i 2014 blev CYBEX en del af Goodbaby International Holdings Ltd. Gruppen er et af verdens førende selskaber inden for udvikling og produktion af produkter til børn. Se mere på www.cybex.com

Vil du vide mere om Cybex? Vi har testet deres kombivogne og du finder links til begge artikler her: “Vi har testet en intelligent kombivogn fra Cybex” og “En terrængående kombivogn”