En terrængående kombivogn

Når man lever et aktivt liv, er det vigtigt at have en kombivogn der kan ”følge med”, så familiens yngste kan være med hele vejen.

Af Henriette Rosenthal

“Annonce”

Dette fine køretøj til barnet, er kombivognens svar på en Land Rover. Den besejrer underlag og belægninger, som ville udfordre enhver anden kombivogn. Susanne Nielsen har, sammen med sin mand, to børn, Anna på ni måneder og Elliot som er to og et halvt år.

Derfor udgjorde familien det perfekte ”testteam”, fordi denne Cybex Talos S kombivogn har tre ”overdele”. En babyautostol, en barnevognslift og en klapvognsdel.

En blændende fin anmeldelse

– Anna havde det som blommen i et æg i barnevognsliften. Hun lå trygt og godt og jeg er vild med, at kalechen kan trækkes så langt ned over barnet. På den måde ligger hun næsten i en ”cocoon”, og er fuldstændigt skærmet for sol og vind. Elliot har nydt at trone i klapvognen, som er utrolig nem at navigere med, fordi den har drejehjul. Hjulene, som har mere mønster end andre, er i øvrigt punkterfri, hvilket også er en kæmpestor fordel. Det er mønstret i hjulene, der gør denne kombivogn fuldstændig terrængående, i selv meget groft terræn, hvor man ellers ville være nødt til at slide sig i stykker, eller simpelthen løfte vognen for at komme frem.

cypex kompivogn

Min mand er højere end jeg og her er det praktisk, at styret kan reguleres i højden. Jeg bruger nu også selv funktionen, for jeg svinger lidt mellem hvilken højde, jeg synes er mest afslappende, når jeg triller med vognen. Man kan vende sædet, og nogle gange er det hyggeligt at have øjenkontakt med sit barn, andre gange synes Elliot, at det er sjovere at have blikket vendt mod verden.

Det er helt genialt, at man kan klappe vognen sammen med en hånd. Når man har et lille barn, har man sjældent to hænder fri på en gang. Når vognen er klappet sammen, fylder den meget lidt, så den er nem at have med i bagagerummet. Hvis man har en lille bil, kan man nemt klikke hjulene af, så fylder den endnu mindre. En sidste ting jeg vil nævne er, at når man står med en Cybex talos S kombivogn og har alle tre overdele, så har man valgt den bedste kvalitet og den nemmeste løsning en gang for alle, siger Susanne.

Fra urban til terrængående

Cybex er kendt for sine urbane ”køretøjer” til familiens yngste. Barne-, klap- og kombivogne, som fungerer perfekt på storbyens fortove. Cybex Talos S er nyeste skud på stammen og er dedikeret, til de familier, der holder af at leve et aktivt liv, og som elsker at udforske naturen sammen med hele familien.