Vi har testet en intelligent kombivogn fra Cybex…

Hvis du nogensinde har gået med en barne- eller klapvogn på et ujævnt terræn, som sand, grus eller brosten, så ved du ligesom jeg, at det kan føles ret slidsomt. Barne-/klapvognen danser afsted, og barnet får sig en rystetur, der vil noget.Det slipper man for med en Cybex ePRIAM kombivogn, for her hjælper en snild batteridrevet motor til en jævn kørsel. I styret sidder sensorer, der registrerer presset fra skubbet, og ved at aflæse dette, yder kombivognen den rette støtte til en behagelig køretur for både barnet og dig.

“Annonce”

En glad toårig i et fint køretøj…

Cybex ePRIAM

Melissa Nielsen er mor til Mynte Sophia som er to år. De har prøvekørt Cybex ePRIAM kombivogn, og Mynte Sophia har nydt turene i den komfortable klapvogn.

– Fordi Mynte Sophia er to år, hoppede vi direkte til at prøve klapvognsdelen af kombivognen. Den er i et vildt flot design, som skriger af kvalitet, og så har den virkelig mange fine detaljer. Klapvognen er dejlig robust, men samtidig er den overhovedet ikke tung at gå med eller besværlig at klappe sammen.

Den er nem at klappe sammen med et tryk på en knap, og så kan man nemt tage den under den ene arm og bære barnet på den anden. Virkelig handy. Jeg er glad for at sædet kan vendes, så barnet både kan vendes forud i kørselsretningen, og bagud så man har øjenkontakt med barnet. Det er også rigtig fint, at sædet kan blive på, når vognen skal klappes sammen, og alligevel fylder den ikke ret meget, når den er sammenklappet.

lille pige går ved siden af Cybex kompivogn

Motoren gør turen nemmere

Jeg er vild med, at klapvognens motor hjælper til op ad skrå bakker, for så kan storebror også skubbe vognen, og det elsker han. Jeg er især imponeret over, hvordan klapvognen kører helt jævnt i sand. Vi var ude at gå en tur, hvor jeg aldrig normalt ville gå med en klapvogn, fordi jeg vidste, at jeg ville skulle slæbe vognen igennem sandet. Men her sætter motoren bare i gang, og giver virkelig en hjælpende hånd, så det føltes fuldstændigt, som om jeg kørte med klapvognen på en helt almindelig vej.

Jeg vil til enhver tid anbefale Cybex ePRIAM, og jeg synes faktisk at man får virkelig meget for pengene. Batteriet holder længe. Vi har kørt en uge på samme batteri, og har faktisk gået mange ture med klapvognen. Alligevel er der stadig to streger tilbage på batteriet, så det holder lidt endnu, inden det skal oplades. Cybex ePRIAM er et rigtigt luksuskøretøj til den lille, fortæller Melissa.

Hvor længe holder batteriet?

kompivogn Cybex

Det tager cirka seks timer at oplade batteriet fuldt. Derefter har det en rækkevidde på cirka 8-45 km. Afhængigt af hvor tungt vognen er lastet, og andre eksterne faktorer, som vejrforhold, temperatur og hvor meget hældning strækningerne har.

Mange kombinationsmuligheder

Med sit 3-i-1-rejsesystem kan stellet på CYBEX ePRIAM anvendes med en klapvognsdel, en barnevognsdel eller en babyautostol, der kan ligges fladt. Der tilbydes en række sædepakker, så du kan vælge mellem forskellige stilfulde farver og special editions og dermed tilføre din eldrevne spadseretur ekstra stil.
Se mere på www.cybex.dk