Hotel-hop-vinterferie i København

Corona raser stadig og alt er lukket. Vinterferien kan godt blive lang for børnene, som i forvejen har været i hjemmeskole alt for længe, så noget skulle der ske.
Stort set alle sommerhuse i Danmark var udlejet og vi alle trængte til et sceneskift, så vi valgte en vinterferie i København.

Gode tilbud online

Internettet svømmer i gode tilbud på hotelophold i hele landet, og det er lige nu, man har chancen for at opleve et nogle af de mere eksklusive hoteller til langt færre penge, end under normale omstændigheder, da hotellernes normale faciliterer – udover værelserne – er lukket ned. Så vi udvalgte et par centrale hoteller i Københavns centrum, så vi rigtigt kunne få kigget på både kultur, historie og de flotte lys, der er lavet i samarbejde med Copenhagen Light Festival.
Valget faldt på Copenhagen Marriott, der ligger langs kanalen og Hotel Phoenix, der ligger lige imellem Kgs. Nytorv, Marmorkirken og Amalienborg.

vinterferie i København takeaway på værelset

Restaurantfølelse på værelset

Vi fandt et tilbud på Marriott, der inkluderede morgenmad og 2-retters menu. Her fik vi serveret de lækreste retter op på værelset, og deres morgenmad – som vi havde hørt skulle være Københavns bedste – levede fuldt ud op til vores forventninger. Vi nød at lege restaurant på værelset, uden at skulle tysse på børnene, som man jo ellers gør indimellem, når de bliver lidt for ivrige og højrøstede, og nabobordet består af et par på date uden børn.
På Hotel Phoenix, fik vi morgenmad inkluderet i vores tilbud, og det venlige personale i receptionen var yderst hjælpsomme med bestilling af take-away, som blev leveret på værelset sammen med tallerkner og bestik, så vi kunne dække et fint bord og lege at vi også var på restaurant her.

Tid til afslapning, hygge og brætspil

Når man er på ferie med sin familie, kommer man straks ned i gear, og ens mindset indstiller sig på afslapning, hygge og samvær.
Her er ingen gøremål som madlavning, oprydning og tøjvask. Her er heller ingen tidsrøvere for børnene såsom Playstation og computerspil, og forældrenes hængepartier i hjemmet må vente.
Vi havde et par fantastiske dage, med god tid til at fordybe os i flere forskellige medbragte brætspil. Vi så nogle sjove familiefilm, og vi badede alle på skift i badekar på Marriott, og nød de muskel-afslappende bobler i jacuzzi’et på Phoenix hotellet.

vinterferie i København oplevelser i københavn

Oplevelser i København

Vi nåede desværre ikke rundt og se alt det vi hjemmefra havde planlagt. København er jo et Mekka af seværdigheder og oplevelser – også selvom alt indendørs er lukket ned. København byder på imponerende arkitektur, smukke kirker, Amalienborg Slot, Kgs. Nytorv, Det Kongelige teater, Nyhavn, Den Lille Havfrue, Botanisk have og meget, meget mere.
Desværre var vejret ikke med os, det regnede det meste af en af dagene, så vi hyggede i stedet “hjemme” på værelset.

Vi kommer tilbage

Det er ikke sidste gang vi har holdt hotel-hop vinterferie i København. Vi alle har haft følelsen af at være langt væk hjemmefra. Vi har grinet, spillet, leget, badet og “været på restaurant”. Lucas på 15 år plejer at træne med vægte derhjemme, og var skuffet over at hotellernes lækre fitnesscentre var lukket. Men på Hotel Phoenix var de så venlige at lade ham vælge frit imellem håndvægte i deres fitnesscenter, så han kunne holde kroppens muskler i gang på værelset. Det gjorde stor lykke.
Vi plejer at rejse ud af landet i vores ferier, men har nu opdaget hvor skønt det også kan være at holde ferie i vores eget dejlige hovedstad. Det kan anbefales at holde ferie på denne måde og det bliver med garanti ikke sidste gang. Vil du vide mere? læs mere om vinterferien i københavn her.