Vi har testet vinterferie i København

I år er det ikke muligt at tage på hverken ski- eller sol- og strandferie under de sydlige himmelstrøg grundet Covid-19. Men der findes mange andre ferieformer og skønne steder i vores eget skønne land. Vi har sendt to børnefamilier afsted på pre-vinterferie inde midt i Københavns Centrum, på Copenhagen Admiral Hotellet.

“Annonce”

De er et af de mange hoteller der har sammensat særlige familie-vinterferie-pakker. Admiral hotellet har lavet et familie-vinterferie-tilbud, der inkluderer et skønt familieværelse i to etager, lækre barbecue burgere, stort morgenbord på værelset og 3 overnatninger for to overnatningers pris.

Et break fra en hektisk hverdag

– Vi synes det var et fantastisk break i en alt for hektisk hverdag, hvor vi for tiden skal få det hele til at køre så godt som muligt, med Victoria på 10 og Elias på 12 der begge skal hjælpes med deres hjemmeskole efter vi selv er kommet hjem fra job. Det efterlader ikke meget tid til eftermiddags- og aftenhygge, da der som regel er flere lektier end normalt, der skal klares efter aftensmaden. Vi er så glade for at vi fik muligheden for at teste pre-vinterferie på Admiral hotellet, da det gav os alle et døgn væk hjemmefra med god tid til at hygge og bare være sammen uden huslige pligter og opgaver.

brætspil og familie tid

På tur i Københavns gader

Da vi tjekkede ind, fik vi udleveret en taske med en masse forskellige brætspil, som vi havde meget sjov med. Det synes jeg er en god tanke, at hotellet har sørget for underholdning til os, nu da alt i København jo er lukket. Vi gik nogle korte ture i Nyhavn og de omkringliggende gader, og købte en lækker is – ja Victoria kan spise is året rundt uanset frostgrader – og Elias kiggede på de flotte biler vi så på gaden, udtaler Maria Berg.

Hjemme på hotellet fik vi bragt de lækreste burgere op på værelset, og badekarret blev benyttet flere gange. Vi har haft et skønt ophold på Admiral hotellet og børnenes far og jeg har da allerede snakket om at booke et af deres lækre hotelværelser snart igen, til en date – uden børn.

Bonnie Jensen var den anden familie vi sendte afsted på pre-familie-vinterferie-ophold med sine to teenagedrenge, Nicholas på 17 og Lucas på 15, her er hendes ord:

– Drengenes far og jeg har tidligere boet på det lækre Admiral hotel, så vi kunne på forhånd fortælle de unge hvor lækkert der er, og da de allerede i så ung en alder er vaskeægte livsnydere, var det ikke svært at overtale dem til at takke ja til en nat på hotel med roomservice og forkælelse.

Brætspil på værelset

Vi ankom lørdag formiddag til det smukke hotel og fik sammen med vores nøglekort, udleveret en taske med spritnye brætspil, som hotellet netop har indkøbt til deres nye familie-vinterferie-koncept. Hjemme er det svært at lokke drengene til at spille brætspil med os, så jeg var lykkelig for at de nu gad at spille og hygge imens vi prøvede de forskellige spil, og det fik vi mange grin ud af. Der var helt klart et af dem imellem, vi selv skal have investeret i nu.

Vores ældste søn Nicholas, havde fået lov at invitere vores søde svigerdatter Victoria med på familietur og de fik deres helt eget værelse, det synes de var ret så hyggeligt.

Familietid og lysfestival

Vi gik en eftermiddagstur rundt i gaderne i København og kiggede på de mange flotte bygningsværker og legede turister i egen by. Vi bor kun 10 minutter fra København, men jeg må indrømme at vi bruger byen alt for lidt. Efter nogle sjove timer med brætspil, fik vi de lækreste burgere fra hotellets egen restaurant SALT bragt op på værelset, og dem var vi svært tilfredse med. De var så lækre, saftige og smagte fantastisk. I samme weekend var der netop startet Copenhagen Light Festival, så vi dragede ud i kulden på en aftentur for at finde og kigge på de flotte lys rundt omkring i byen langs kanalen.

Tilbage på værelset efter en kold og blæsende tur, var det tid til hyggesnak, og da de unge takkede af, var det tid til et skønt karbad til mor – en hel time alene på det smukkeste indrettede badeværelse i det varme skumbad.
Vi sluttede vores pre-vinterferie af med et overdådigt morgenbord på værelset, inden turen gik hjem mod søndagens vante vasketøj, indkøb og rengøring.

Du kan læse mere om Admiral hotellet på deres hjemmeside her: www.admiralhotel.dk/