Snup en overnatning efter middagen inde i byen

Det er vigtigt at kigge hinanden i øjnene og være bare ”os to”, uden børn, familie eller venner omkring os. At have tid til at snakke lidt længere og bare nyde hinandens selskab uden at blive forstyrret.

Her på redaktionen har vi været så heldige at få lov at besøge Copenhagen Admiral hotel, der ligger inde midt i København lige bag Nyhavn. Hotellet er perfekt placeret lige ud til vandet i en fredet bygning fra 1780’erne, tæt ved ​​Amalienborg Slot og over for Operaen.

Det er oplagt at snuppe en overnatning efter en god middag i byen, en skøn forestilling i Operaen eller måske bare efter julegaveindkøb.

På bare 5 minutter kan du spadsere fra hotellet til Nyhavn hvor Københavns Havns vandbusser standser. Metrostationen på Kongens Nytorv ligger i samme afstand fra Copenhagen Admiral Hotel, og Strøget ligger under 10 minutter minutters gang derfra, så uanset dit besøg i København, er det nemt at spadsere til og fra hotellet.

Copenhagen Admiral Hotel den smukke udsigt

En helt særlig stemning

De 200 år gamle pommerske fyrrebjælker, der på de fleste værelser er fritlæggende, skaber en helt særlig stemning. Det smukke murværk og buegangene rundt omkring på hotellet, har en helt særlig charme. Vi spiste ikke på hotellet, men deres gourmetrestaurant SALT, er kendt for deres lækre byg-selv-burgere og skulle man have lidt mere kulinariske ønsker, serverer restauranten innovative a la carte-retter tilberedt efter traditionelle og moderne danske teknikker.

Vi afsluttede vores ophold med en fantastisk lækker økologisk morgenbuffet, som vi fik leveret op på vores værelse.

Copenhagen Admiral Hotel, morgenmad på hotellet.

Også for børn

Det er absolut ikke sidste gang vi besøger Copenhagen Admiral Hotellet, næste gang bliver det bare på en familietur. Så kan vi opleve København sammen og spise en af deres lækre byg-selv burgere, som hotellet har haft en masse børn inde og teste. Børnene var ellevilde med burgerne og det skal vores egne børn da ikke snydes for…

Du kan læse mere om Copenhagen Admiral hotel og gourmetrestaurant SALT, inde på deres hjemmeside her: www.admiralhotel.dk/