Få en lettere hverdag

Dejlige retter serveret på et sølvfad er det ikke, men det er tæt på. Det er måltidskasser fra Coop leveret til døren, som gør hverdagen nemmere for travle børnefamilier.

Af Henriette Rosenthal

“Annonce”

I forlængelse af skoleprojektet GoCook Smagekassen, som 150.000 skolebørn arbejder med her i efteråret, kan man hos Coop.dk/mad bestille GoCook Måltidskasser. De indeholder ingredienser og opskrifter til børnevenlige retter for hele familien. Når man ikke skal styrte afsted efter arbejde, fordi der både skal købes ind og hentes børn, frigives der kostbar tid. Eftermiddagen bliver langt hyggeligere med tid til nærvær og ulvetimen er en saga blot.

Tag børnene med i køkkenet og lav mad med måltidskasser fra Coop

coop måltidskasser børn er med i køkkenet

Det er hyggeligt at lave mad sammen, og børn der hjælper til, når maden bliver tilberedt, er også mere tilbøjelige til at være åbne overfor nye retter og smage.
Grib bolden, hvis dit barn har været med i GoCook på skolen. I ugerne 44 til 46 er GoCook måltidskassen fra coop.dk/mad nemlig med alle de klimavenlige retter fra skolekøkkenet.

Det betyder, at I kan prøve kræfter med de klimavenlige retter. Lad barnets entusiasme fra skolekøkkenet brede sig til resten af familien. Og for alle andre er det også en rig lejlighed til at afprøve i familien, hvad det vil sige at spise mere klimavenligt. Et klimaeksperiment på 4 dage med ny inspiration.

Læs mere her: https://mad.coop. dk/maaltidskassen/gocook

Giv barnet en maddag

Coop måltidskasser app

Med måltidskassen følger udførlige opskrifter, der er så nemme at gå til, at lidt større børn rent faktisk kan få sin egen maddag. Læse en opskrift tænker du? Og det får jeg aldrig mit barn til? Hvis dit barn, ligesom mange andre, ofte sidder med næsen i YouTube, så vil barnet med garanti synes, at det er sjovt at lave maden guidet af opskrifternes trin for trin film på GoCook.dk eller i CoCook-kokkeskole-app’en

Nem bestilling

Du kan vælge mellem fire måltidskasser:
Den Populære, som er velsmagende favoritretter uden dikkedarer, Den Nysgerrige, som er spændende retter fra hele verden, Den Grønne, med masser af grønt og kødfrie dage og GoCook som indeholder nye og gamle livretter, der falder i familiens smag. Hvis du sværger til Økologi er det muligt at vælge økologiske versioner af Den Nysgerrige eller Den Børnevenlige måltidskasse. Den Grønne er altid økologisk.
Du bestiller din genvej til en lettere hverdag på www.coop.dk/maaltidskassen. Måltidskasserne indeholder alt, du skal bruge til at lave aftensmad i tre eller fire dage for to eller fire personer.