Den orientalske pastasalat med sprøde grønsager

Ingredienser til Den orientalske pastasalat.
2 store oksebøffer
1 spsk. olie
1 spsk. grøn karrypasta
1 spsk. frisk revet ingefær
1 fed hvidløg
2 spsk. sojasauce
4 gulerødder
1 agurk
1 bundt radiser
1 bakke babyleaves eller babyspinat
300 g fuldkornspasta
1 bundt frisk koriander
2 spsk. peanuts
2 spsk. sesamfrø
Ristet sesamolie
Sojasauce

Tilberedning
30 minutter – 4 personer

  1. Varm olien på en pande og tilsæt karrypasta, ingefær og presset hvidløg. Steg kødet på panden ved god varme i ca. 3 min. på hver side. Tilsæt sojasauce og tag bøfferne af panden.
  2. Skræl gulerødderne og skær dem i tændstiktynde strimler. Skær agurk i strimler med skrælleren. Skær radiser i skiver. Skyl babyleaves og slyng dem tørre.
  3. Kog pastaen som anvist på pakken og afdryp. Skær kødet i skiver. Vend pasta med kød, grøntsager, hakkede peanuts, frisk koriander og sesamfrø.
  4. Smag salaten til med sesamolie og sojasauce.

Nu er den orientalske pastasalat klar til servering. Velbekomme!

Tips
Erstat evt. oksebøffen med 2 x kyllingebryst og evt. gulerødder med broccoli.