Mørksej med nudler, forårsløg, broccoli og sød chili a la Vietnam

Personer: 4

4 stk. mørksej portioner

Olie til stegning

1 tsk. karry

Salt og peber

2 pakker tørrede nudler

 

Tilbehør

4 forårsløg

1 broccoli

2 halverede chili

200 g cashewnødder

4 dl sød chili

2 dl vand

2 tsk. soya

1 dl sesamolie

Salt og peber

Tilberedning

Læg nudlerne i blød i vand efter anvisningen på pakken. Skær broccoliet ud i små buketter, snit chilierne i halve og hak forårsløgene fint. Varm sesamolien op og rist cashewnødderne i olien. Tilsæt broccolibuketter, forårsløg og chili og lynsteg grøntsagerne sammen med cashewnødderne i et par minutter. Tilsæt sød chili, vand og soya og lad det simre i 5 minutter. Smag til med salt og peber. Bring en gryde vand i kog og kog nudlerne efter anvisning på pakken. Nudlerne koger, mens du steger fisken. Hæld nudlerne i en sigte når de er færdigkogte. Varm en pande op og tilsæt olien. Krydr mørksej stykkerne på begge sider med salt og peber. Drys den ene side med karry og steg dem i 3-4 minutter på begge sider afhængig af tykkelse. Servér straks med nudler og tilbehør. OBS! Fisk skal steges nænsomt og altid med kortere stegetid end man tror! Panden skal være varm!