Undgå våde hunde i hjemmet -og i bilen

Vi elsker vores firbenede venner, og de bliver luftet i al slags vejr. Men efter en tur i silende regn eller svømning i hav og sø, er det bare ikke sagen med en våd hund, der lige skal have rystet vandet ud af pelsen. Vand og snavs lægger sig alle steder – også op ad væggen – og ofte breder der sig en duft af våd hund i hele hjemmet for en tid. Men sådan behøver det ikke at være.

Af Susanna Hochheim

“Annonce”

Alle hundeejere kender det, når hele hjemmet lugter af våd hund. Eller den våde hund lige skal ryste sig, så vandet sprøjter ud til alle verdenshjørner. Men der er heldigvis hjælp at hente. Virksomheden Siccaro er producenter af Siccaro Wetdog tørredragter, som kan afhjælpe med lige præcis dette problem.

En våd hund, der ryster sig indendørs

Supreme 2.0 er en fantastisk løsning til våde hunde. Her er der tale om en super absorberende hundekåbe/badekåbe, som suger vandet ud af pelsen på din hund, efter den er blevet våd. Efter blot 10 minutter har den suget 80 % af fugten i pelsen og efter 20 minutter har du en stort set tør hund.

Det yderste lag i tørredragterne er lavet af frotté, som er fremstillet af økologiske bambusfibre. Måden, frotté er fremstillet på, gør materialet ideelt til at suge og holde på fugt. I forhold til bomuld har viskose meget bedre antibakterielle og – sugende egenskaber, som kraftigt reducerer lugten af våd hund.Den skræddersyede pasform gør, at hundens krop har den perfekte bevægelsesfrihed, så kåben ikke generer hunden, når den går rundt i hjemmet.

Den er ideel efter regnvejr, svømning eller bad. Det unikke absorberende stof hjælper også med at reducere lugten af våd hund, og reducerer snavs i hjemmet eller bilen, da vanddråberne nu ender inde i stoffet i stedet for på gulve og vægge. Den har et specielt designet let anvendeligt kliksystem, som gør det nemt at tage kåben af og på hunden, og det justerbare bælte gør at størrelsen kan justeres en del i forhold til hundens størrelse.

WetDog-tørredragter fra Siccaro er den absolut bedste løsning til at tørre en våd hund efter bad, svømmetur, jagt eller bare når den er blevet våd på en regnfuld gåtur – og kan selvfølgelig både maskinvaskes og tørretumbles.

Når det er koldt udenfor

Hvis din hund fryser, er fleecedækkenet Siccaro Recovery et ret godt valg. Dette er en varmedragt, som er velegnet til ældre hunde, til hunde uden underuld, eller til hunde, der skal køles langsomt ned. Denne fleecedragt hjælper din hund med at holde kroppen varm, så den undgår kolde og stive muskler og led. Den er skabt med samme absorberende teknologi, som tørredragterne, og reflekterer hundens egen varme og stimulerer blodcirkulationen.

Udover alle de geniale fordele, er det også superblødt og behageligt for hunden at have på, nærmest som et dejligt blødt tæppe. Du finder de lækre tørredragter her på deres hjemmeside: www.siccaro.dk