Svedlugt nej tak!

Sved er fra naturens side lugtfri, men bakterier omdanner de affaldsstoffer, vi udskiller, til svedlugt. Derfor kan nogle opleve at være generet af lugten af sved.

Af Susanna Hochheim

“Annonce”

Det er aldrig rart at være generet af at svede meget, men det er vores krops super smarte måde at holde vores kropstemperatur nede på, samt at udskille affaldsstoffer. Det betyder, at hvis ens temperatur stiger af en eller anden årsag – ja, så vil man begynde at svede for at regulere temperaturen.

Sved lugter som udgangspunkt ikke, men når sveden nedbrydes af bakterier, får man den uheldige bivirkning i form af ”svedlugt”. Det kan man heldigvis gøre noget ved. Der findes bl.a. antiperspirante deodoranter, som er designet til at kontrollere kropslugt ved at reducere svedtendens. De kommer typisk i form af en roll-on, pind, spray eller creme. Med 5 Days Deo tilstopper du ikke dine porer, men her neutraliseres bakterie-miljøet.

5 Days Deo findes i varianter til under armene samt fødderne. Når 5 Days Deo bliver brugt korrekt, kan du opleve at være lugtfri i op til fem dage. Dette er en garanti, der stilles fra producenten, ellers får du dine penge retur. Denne deo er fuldstændig lugtfri, indeholder ingen skadelig kemi, og derfor kan du sagtens bruge den i kombination med din daglige parfume.

100 % tilfredshed eller pengene tilbage

Hvis du ikke er 100 % tilfreds med din 5 Days Deo, kan du blot returnere flasken, og du vil få refunderet det beløb, du har betalt for varen. Se garanticertifikatet i æsken.

  • 5 Days Deo påføres om aftenen inden sengetid, så de aktive ingredienser kan trænge ind i svedkirtlerne i løbet af natten, og din sved vil blive lugtfri i op til 5 dage.
  • 5 Days Deo er deklareret i samarbejde med Astma Allergi Danmark.
  • 5 Days Deo findes i tre versioner: MÆND, KVINDER og FØDDER & KROP.