Sommerens bedste værktøj

Vådservietter er ideelle at have med, når vi skal på tur, så vi altid lige har en vaskeserviet ved hånden. De er gode at bruge til fedtede fingre, i ansigtet, og hvor du ellers lige har brug for en hurtig aftørring.

Af Susanna Hochheim

“Annonce”

Sommeren er over os, og det betyder det er tid til at komme ud i landet og opleve en masse sammen med familien. Der bliver spist flere is, og vores måltider nydes ude i det fri. Derfor er det altid godt med en vådserviet lige ved hånden. De fjerner snavs fra både små og store hænder, de kan bruges til bleskift og løbenæser, de er skånsomme mod huden, men det bedste er, at du ikke behøver at løbe forvildet rundt efter et sted at vaske hænder.

Huggies har valgt at efterkomme vores ønsker, når det kommer til indholdet i deres vådservietter. Hvilket betyder, at du frit kan vælge imellem forskellige varianter. Du kan vælge, om de skal være med eller uden parfume, eller bionedbrydelige og lavet af 99 % rent vand.
Men fælles for dem alle er, at de er ekstra bløde og absorberende, og er produceret på 60-70 % naturlige fibre.

99 % rent vand

Huggies Pure Wipes, som er den mest solgte, kan anvendes til både hænder og ansigt. De blide vådservietter er produceret med 99 % rent vand, har ingen duft, og hjælper med at forhindre hudirritation, da de er meget skånsomme mod huden.

Fjern bakterierne

Huggies ”All Over Clean” fjerner effektivt snavs og bakterier, de er de ideelle servietter at have med, når familien skal på tur – her bliver der ingen lange køer foran vasken, når hænderne trænger til en omgang.

Bionedbrydelige vådservietter

Huggies Biodegradable Wipes Pure er bionedbrydelige vådservietter uden plastik, de består af 99 % vand og 100 % plantebaserede fibre. En mild og blød vådserviet til babyens sarte og følsomme hud.

Vådservietter kan bruges til:

  • At rense fedtede fingre og ansigter.
  • At have med i tasken, når du er ude af huset og hurtigt har brug for at rense hænder.
  • At fjerne makeup på en hurtig og nem måde.
  • At have liggende i bilen.
  • At rense tablet og mobilskærm.
  • At fjerne deodorantmærker fra tøj.

Huggies vådservietter indeholder 2/3 naturlige træfibre fra certificerede kilder – fra skove, der drives med respekt for såvel miljøet som
lokalsamfundet. Disse fibre suppleres p.t. med PP eller PE, men Kimberly-Clark forsker løbende mod målet om at kunne fremstille en 100 %
naturbaseret vådserviet.