Smukke rammer til livets store begivenheder

Velkommen til Bellahøjgaard, hvor fortiden møder nutidens elegance. Det perfekte venue for livets store begivenheder.

Af Bonnie Jensen

“Annonce”

Midt i Københavns bydele ligger der en historisk gård, der danner de perfekte rammer for både de mindre intime selskaber, til de større festligheder med op til 200 gæster. Gårdens tre længer omkranser en hyggelig gårdsplads, hvor bygningens mure oser af historier fra en svunden tid. Dog har tiden her langtfra stået stille.

Gæst til egen fest

Som Maria Jensen delte om sin 40-års fødselsdag med 50 gæster på Bellahøjgaard: – Min kæreste og søster havde travlt med at drille mig med min “fødselsdags-stress”, da jeg besluttede mig for at holde festen på Bellahøjgaard, hvor vi også fejrede vores datters barnedåb for 10 år siden.

– Jeg startede med at holde et møde med den arrangementsansvarlige på Bellahøjgaard, hvor vi blandt andet snakkede om mine drømme i forhold til velkomstdrink, menu og vine, samt til bordopdækningen og blomsterdekorationer. Hun fortæller videre, at hun oplevede rigtigt god støtte og vejledning, da hun skulle beslutte sig for alle detaljerne til sin fest. Hos Bellahøjgaard holder de deres gæster i hånden hele vejen igennem planlægningen.

– Efter invitationerne er sendt afsted, gør de det muligt for dig blot at læne dig tilbage og nyde processen, mens de skaber den perfekte, skræddersyede begivenhed, fortæller Maria. Stedets erfarne personale gjorde det muligt for mig at komme som gæst til min egen fest, hvor jeg blot kunne nyde festen og alle mine gæster.

Den perfekte fest

– Alt var bare perfekt! Festen var fantastisk. Vi fik utroligt lækker mad, som fik ros fra mange af gæsterne. Personalet var ekstremt dygtige, venlige og professionelle, og der manglede bestemt ikke vin i glassene. Vi dansede og hyggede os til langt ud på natten, og jeg er slet ikke
i tvivl om, at Bellahøjgaard bliver vores førstevalg, næste gang vi skal fejre noget stort i vores familie, slutter hun med et smil.

Fire smukke lokaler

Med fire smukke og forskellige lokaler på stedet, tilbyder Bellahøjgaard en alsidig ramme til alle livets store mærkedage. Uanset om det er til mindre intime selskaber eller til større festligheder, er der lokaler her, som skaber en magisk atmosfære, der vil gøre dit arrangement til noget helt særligt. Derudover har alle fire lokaler deres eget udendørsområde, enten med udsigt over København eller ud til naturgrønne omgivelser.

Skræddersyet menu tilpasset dine ønsker

Køkkenchefen, har med fokus på sæsonens bedste råvarer, allerede sammensat en række fantastiske menuer at vælge imellem. Men vigtigst af alt, så tilbyder Bellahøjgaard også muligheden for at skræddersy din egen smagsoplevelse til dit selskab. På den måde kan I sammen skabe en madoplevelse, der præcist matcher dine personlige ønsker og drømme.

Nutidens Morten Koch

Bellahøjgaard har siden 1682 gået i arv, og blev i 1937 ombygget til restaurant og er blevet brugt som selskabslokaler i 1937. I 2020 blev gården overtaget af Michael Lender, der siden da har gennemført fornyende restaureringer på stedet. Han har dog stadig haft for øje at bevare den historiske og eventyrlige atmosfære, som gården byder på, for at sikre, at husets gæster stadig oplever charmen af en
ægte gård, når de besøger stedet. Du finder deres hjemmeside her: www.bellahoej.dk/