Smukke kjoler til den store dag

Uanset hvilken fest der er på programmet, er det vigtigt at hovedpersonen føler sig godt tilpas i sit ”outfit”.

Af Henriette Rosenthal

“Annonce”

Når det er en brud eller konfirmand, der er tale om, er der ikke plads til den mindste fejltagelse. Den ene dag skal man have lov til at stråle som en sol, og det gør man bedst i en kjole, der passer perfekt – i størrelse, stil og snit.

I gode hænder

Fuhrmanns showroom

Det er i Køge det foregår, nærmere bestemt hos Fuhrmanns Brudekjoler. Her er ikke mindre end 300 km2 fyldt med smukke kjoler til bruden, konfirmanden eller gæsten, der er så heldig at være inviteret til festen. Kjolerne findes til alle størrelser fra petit til plus size.
Det er en stor begivenhed at vælge en brude eller konfirmationskjole, så det er nødvendigt at bestille tid. Der afsættes halvanden time, hvor de dedikerede rådgivere hos Fuhrmanns Brudekjoler, lytter og afdækker brudens eller konfirmandens ønsker. Under helt private
former, begynder prøvningen af kjolerne, og da mange brude har mor og et par veninder med, er det utroligt hyggeligt og for mange også et rørende øjeblik.

Hvis lysten går i retning af champagne og jordbær, kan man få det serveret under prøvningen. En fin detalje, der løfter oplevelsen op på et endnu højere niveau.

Vundet flere priser

Fuhrmanns

Hanne Fuhrmann, der er i ca. 10 år har iklædt brude, konfirmander og festklædte gæster i smukke skrud fra Fuhrmanns Brudekjoler, har vundet flere fine priser. I 2016, 2017 og 2019 blev butikken kåret til ”Årets Brudebutik i Danmark” af et bryllupsmagasin. I 2019 blev butikken også hædret på førstepladsen i konkurrencen om en ”Nordic Bridal Award”.

Konfirmationskjoler i eget design Hanne Fuhrmann har sin egen kollektion af smukke ”outfits” til konfirmanden. Teenagere ved præcis, hvad de vil have, men det gør Hanne heldigvis også. Med fingeren på pulsen og sans for detaljen er kollektionerne designet, så der er noget for enhver smag, uanset om konfirmanden er til det helt enkle ”look,” eller
drømmen er blonder ”en masse”.