Smukke glas til både kolde og varme drikke

Man tror det næsten ikke, for de er så fine i sit udtryk, at man uvilkårligt kommer til at tro, at de er sarte – de fineste krystalglas i flere størrelser og faconer fra Frederik Bagger. De er overhovedet ikke sarte, for faktisk kan man roligt servere varme drikke i de smukke glas, som tåler temperaturer fra -25 grader til 180 grader.

Hos Frederik Bagger produceres alle krystalglas miljøvenligt, helt uden brug af bly.

Ved traditionel produktion af krystalglas tilføjes bly til glasmassen, som er med til at give den klassiske klarhed i glasset. Problemet med bly er at det forurener grundvandet og jorden. Indtagelse af store mængder bly, gennem mad og drikkevand, har dokumenteret skadelig effekt på kroppen.

Derfor arbejder man med crystaline glasmasse hos Frederik Bagger. Crystaline er ikke bare en glasmasse uden skadelige tilsætningsstoffer, der bibeholder den ikoniske flotte klarhed. Glassene tåler også fint at komme en tur i opvaskemaskinen, og der er hele 10-års garanti imod glaspest. De smukke glas findes i flere smukke farver, og du kan se dem alle sammen på Frederikbagger.dk.