Slip for støvsugningen og få mere tid til familien

Det er nok de færreste af os der jubler ved tanken om at komme træt hjem fra job og gå i gang med at støvsuge efter kæledyr og børnesko der har slæbt sand, skidt og snavs ind på gulvene.

Af Bonnie Jensen

Hverdagen i en børnefamilie er fuld af gøremål. Arbejdet skal passes, børnene skal lave lektier og passe deres fritidsaktiviteter og der skal sund og nærende aftensmad på bordet. Så alt i alt er der ikke meget tid til alt det sjove vel, hvis man samtidig er glad for et rent hjem? Der er da langt sjovere ting at bruge sin tid på, når weekenden indtræffer, end at gå endnu en tur med støvsugeren.

robotstøvsuger IRobot
Hjemme hos os, i et hjem med både katte og hund, betyder det, at vores strømper ikke længere er plastret til med løse hår, som vaskemaskinen
ellers flinkt fordeler til resten af garderoben.

Min robotstøvsuger kører selv tur

Jeg har selv opdaget, at min robotstøvsuger er uundværlig hjemme hos os. Vi har vores langhårede hund og også to katte. Vi er også de lykkelige indehavere af to teenagere, der altid har venner på besøg, så man kan vist roligt sige at vores hjem bliver brugt, og det kan ses på vores gulve. Jeg behøver ikke længere at blive irriteret over skidt og snavs på gulvene, da min støvsuger selv går tur imens jeg er på arbejde, og mine dyr er fuldstændigt ligeglade med robotten der kører hen imod dem.

Nu er der kommet en helt ny robotstøvsuger på markedet, der selv registrerer steder hvor der er ekstra beskidt. iRobot robotstøvsugerne er de eneste på markedet, som er udstyrede med Dirt Detect™-sensorer, som registrerer ekstra snavsede områder, hvilket er smart i de rum i hjemmet hvor vi færdes mest, fx entré, køkken og gangarealer. Den sørger for en ekstra grundig rengøring på de værste områder, præcis som man selv ville gøre det.

robotstøvsuger IRobot, der rengøre i lige linjer.

Støvet hvirvler rundt

Når vores hund, Nala skal passes, følger vores robotstøvsuger altid med hunden, så hundepasserne ikke både skal bruge tid på at lufte hunden og støvsuge hver dag, da hun er langhåret og fælder meget. Sidst min veninde Helle, passede hende, fik hun selvfølgeligt støvsugeren med. Efter en uge hvor den havde klaret støvsugningen i hjemmet flere gange dagligt, fortalte hendes søn Madz, at han tydeligt kunne mærke forskel på sin vejrtrækning. Madz har husstøvmideallergi og mor Helle var sikker på, at det skyldes, at støvsugeren kommer ind under møbler og senge hver gang, og får fat i mere støv end hendes egen ”håndholdte” støvsuger, og der blev straks indkøbt en ny og smart robotstøvsuger til deres hjem.

robotstøvsuger IRobot, kombatibel med google og alexa.

Nem og brugervenlig robot

Roomba i3 er det nyeste skud på stammen, og som den eneste på markedet taler den dansk, og du behøver ikke at være tek-nørd for at betjene den. Den kan betjenes manuelt på robottens knapper eller man kan bruge den via den brugervenlige dansksprogede
app samt via stemmestyring med Google Assistant og Alexa-kompatible enheder.

Læs mere om iRobot robotstøvsugeren her på deres hjemmeside eller læs mere her om Astma-Allergi Danmarks råd til, hvordan du skaber et sundt indeklima.