Skandinavisk elegance, romantik og boheme-stil

(Annonce) Hvem drømmer ikke om en virtuel port til en verden af fransk og italiensk elegance og tidløst design, hvor du finder et enestående udvalg af nyeste mode og lækkert tilbehør samlet et sted?

Af Susanna Hochheim

Den moderne online shopping kender ingen grænser, og lige her træder Åberg Copenhagen ind som en fornem ambassadør for skandinavisk elegance og romantisk bohemestil. Her kan du vælge imellem kollektionerne fra Åberg Copenhagen, hvor du får fransk mode, og deres eget brand Åberg Exclusive, hvor du får deres eget design direkte fra Italien.

Tøj, sko og accessoires

Åberg Copenhagens sortiment afspejler essensen af nordisk boheme med klassiske styles i lækker silke og romantiske, blomstrede kjoler – kjoler er deres stærke force, om det er til hverdag eller fest. Men på hylderne finder du også et stort udvalg af lækre suites, blonde toppe, klassiske accessoires, fine smykker og meget mere.

Hvert enkelt produkt er nøje udvalgt, for at sikre den højeste kvalitet og smukkeste stil. Åberg Copenhagen blev til virkelighed for seks år siden, med en vision, der var helt klar for Ne Louloa Winther, som er kvinden bag Åberg Copenhagen. Hendes mission var at skabe et univers til kvinder – et sted med de nyeste nyheder indenfor feminine boheme styles – til priser, som alle kan være med på.

Det lykkedes med en stormende succes – så stor, at du i dag finder Åberg Copenhagen i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Når du handler hos Åberg Copenhagen, får du en service, der er helt i top, for her stræber de efter at skabe en enestående shoppingoplevelse for deres kunder. Med et dedikeret team af modeeksperter og kundeservicemedarbejdere er de altid klar til at hjælpe med at svare på spørgsmål, give rådgivning og sikre, at du og jeg føler os velkomne og værdsat. Og som et ekstra og meget stort plus, når vi er ved online shopping, så er der en leveringstid på 1-2 dage, så her behøver vi ikke at vente i flere dage på vores varer.

– Jeg sætter en ære i at finde
de perfekte styles til dig, udtaler
Ne Louloa Winther, kvinden bag Åberg Copenhagen.

Tidsløse klassikere

Med stort engagement i skandinavisk stil og kvalitet, har Åberg Copenhagen etableret sig som en førende aktør inden for online modehandel. Uanset om du er på udkig efter en tidløs klassiker til sin garderobe, eller en smuk gave til en, du holder af, så er Åberg Copenhagen det ideelle shopping-site for alle, der værdsætter den skandinaviske æstetik og livsstil. Besøg Åberg Copenhagens webshop i dag og opdag skønheden og enkelheden ved skandinavisk design. www.aaberg-cph.dk/