Skal dit barn også være med til at cykle for en god sag?

Tag familien med til en dag fuld af cykelløb og sjove aktiviteter. I cykelløbet lærer børn om trafiksikkerhed, mens de har det sjovt sammen med jævnaldrende.

Af Bonnie Jensen

“Annonce”

Sommeren over kan du tilmelde dit barn til det sjove cykelløb, Kids Tour, der gæster det danske sommerland. Når du køber et startnummer til dit barn, støtter du samtidigt Børneulykkesfonden, da al overskud fra salget af startnumre, går direkte til at fremme fondens arbejde med at øge børnesikkerheden i Danmark og nedbringe antallet af trafikulykker.

Sjov leg, cykelløb og trafiksikkerhed

På eventpladserne til Kids Tour cykelløbene er børnene i fokus, og her handler det ikke om at vinde, men om at være med og have det sjovt sammen.

Foruden cykelløbet er der rig mulighed for sjov leg og mange aktiviteter på eventpladsen. Her er fokus på glæde og trafiksikkerhed, på at dyrke motion og på at have sunde værdier – og med plads til at boltre sig og hygge sig med familien.

Ruten vil være en ca. 1 km lang rundstrækning, der både er publikumsvenlig og sikkert skærmet af for trafikken. Der vil være forskellige distancer og starttider (heats) til børnene, alt efter alder og formåen, hvor ruten køres et vist antal omgange. Det vil være muligt, at en forælder kan løbe med de mindre børn rundt på ruten. Under hvert heat vil der være to voksne fra arrangørerne på cykel, der følger børnene rundt. Den ene vil cykle forrest, og den anden vil cykle bagerst.

Hvordan?

Billetter til cykelløbet kan købes på www.kidstour.dk, hvor du også kan finde meget mere info om cykelløbene. Billetter kan også købes ved indgangen på selve dagen, hvis der er flere ledige pladser. Grundet sikkerhed, vil der kun være et begrænset antal startnumre til salg. Det er kun nødvendigt at købe billet til de børn der skal være med, alle andre aktiviteter er gratis.