Sirloin steak med BBQ-rub og søde pommes frites vendt i thybo-ost

Grillet bøf serveret med lækre sweet potato fries drysset med ost. Servers med en kold chili mayo.
Til 4 personer
1 Santa Maria BBQ Rub Allround
4 oksefilet (180 g)
Søde pommes frites vendt i Thybo-ost
6 søde skrællede kartofler
2 spsk. rapsolie
0,5 tsk. Santa Maria Tellicherry Black Pepper
1,5 tsk. Santa Maria Rock Salt
1 dl Thybo-ost, fintrevet
0,5 dl fintskåret purløg

Chilimayo

1 spsk. Santa Maria Chipotle Chili Pepper
1 tsk. Santa Maria Spidskommen
1 fed hvidløg, presset
1,5 dl mayonnaise

Sådan gør du
Gnid bøffen med BBQ Rub Allround. Grill bøffen ved direkte varme i ca. 3 minutter på hver side, indtil kødet har en indvendig temperatur på ca. 56 °C. Forvarm ovnen til 250 °C. Skær de søde kartofler i stave. Kom kartoflerne på en stor bageplade, og dryp dem med rapsolie. Tilsæt salt og peber. Bland grundigt. Bag i ovnen i 30–35 minutter, eller indtil de har en meget gyldenbrun farve. Tag kartoflerne ud af ovnen, og lad dem køle lidt af. Drys med fintreven Thybo-ost og purløg. Så er maden klar til servering!
Chili mayo – Bland krydderierne, hvidløget og mayonnaisen sammen. Så er maden klar til servering!

(Annonce)