900 g. SMAGFULD Kyllingebrystfilet
½ dl. olivenolie
200 g gulerødder 200 g.
hvidkål
2 fed hvidløg
1 stk. rødløg
125 g bambusskud
½ spsk. grøn karry pasta
¼ ltr. piskefløde
1 ds. kokosmælk
50 g cashewnødder
Ingefær
Salt, peber
Tilberedning
Karrypasta, hvidløg samt krydderier svitses kort i olivenolie i en tykbundet gryde. SMAGFULD kyllingebrystfilet skæres i passende stykker og tilsættes, sauteres indtil kødet har en let gylden farve. Hvidkål, gulerødder og rødløg renses og skæres i passende stykker og kommes ved kyllingekødet. Det hele vendes godt. Kokosmælk og piskefløde tilsættes og der røres godt. Bambusskud tilsættes. Det hele småkoger indtil kyllingen er mør og saucen har en let cremet konsistens. Retten smages til med salt og peber, lige inden servering drysses der ingefær og cashewnødder i.
Tilbehør Serveres med løse ris og lyst brød.