Ny assistent i køkkenet

Kan en ny ovn ligefrem kaldes en ny køkkenassistent? Ja, hvis det er en, der har features nok, til at alle i familien pludselig synes, at det er sjovt at være med til at lave mad.

Af Henriette Rosenthal

Det er måske i overkanten at kalde Mieles ovne i 7000-serien for en ”gadget”, men de er tæt på at være det. Ovnene har nemlig så mange fede funktioner, at ”elektroniknørder” får julelys i øjnene, når de opdager, hvor nemt det er at lykkes med at tilberede de retter eller det bagværk, som alle glæder sig til at sætte tænderne i.

Mieles ovne i 7000-serien sikre det perfekte brød

Hemmeligheden bag knasende, sprød skorpe

Det har været en særlig tid, hvor nedlukning af landet har fået os til at opholde os mere hjemme end sædvanligt. Hvis du en gang imellem strejfer Instagram, har du med garanti også set, at surdej er det nye sort, og at ”snurrer” smager fabelagtigt godt med kanel eller kardemomme. Hvis du vil konkurrere med de professionelle bagere på sprød skorpe på dit bagværk, skal du ønske dig en af Mieles ovne i 7000-serien, som har et klimaprogram. Her får bagværket det sidste pift af damp, og det er hele hemmeligheden bag sprød skorpe. Når du har en ovn med det program, er det slut med at bøvle med sprayflasker med vand, som giver for lidt eller meget væde på bagværket, når du forsøger at efterligne bagerens dampfunktion i ovnen. Mieles ovne med klimaprogram finder selv ud af doseringen, og du kan servere perfekt bagværk hver eneste gang.

Langtidsholdbar løsning

Mieles ovne i 7000-serien er den nemme læsning for hele familien

Hvis du kender Miele, ved du også, at mærket repræsenterer høj kvalitet og funktionalitet. Udviklingen står aldrig stille, og med ovnene i 7000-serien kan du lave lækre retter med ”den ene hånd bundet på ryggen”, hvilket selvfølgelig skal forstås således, at ovnen har så mange nyttige og gennemtænkte funktioner, at den hjælper dig frem til det perfekte resultat. Ovnene er gennemtestede, og du kan roligt regne med, at ”samlivet” med din nye ovn er af længere varighed, måske endda mere end de 20 år, som ovnen er testet til at kunne holde. Det går rigtigt godt hånd i hånd med den tendens, som mange sætter stor pris på, og som også er nødvendig – bæredygtighed. Mieles ovne i 7000-serien er en god investering, også hvad angår bæredygtig adfærd, for de holder længe, og når de ikke kan mere, kan stålet genanvendes.

Mieles ovne i 7000-serien med alle de nye fede funktioner

Mange sjove funktioner

Sjove ligefrem? Ja, hvis du synes, at det er fedt at lave velsmagende måltider, men også gerne vil have tid til andet. I Mieles ovne i 7000-serien har ovnene mange programmer, som gør det nemt at indstille ovnen og lade den sørge for et perfekt resultat. Du kan connecte ovnen til din smartphone og holde øje med processen via en app. Du kan endda vælge en ovn med indbygget kamera. Ja, du læste rigtigt. Kameraet sender løbende billeder til din smartphone, så du med dine egne øjne kan se, hvordan det skrider frem med madlavningen eller bagværket.

Ovnrummet er dejligt rummeligt, så du kan roligt slå stort brød op. Både i bogstavelig og overført betydning. Og når ovnrummet er blevet nusset af stænk fra maden, fyrer du bare op for pyrolysen, der renser ovnen helt ren, uden du har brugt så meget som et gram knofedt.

Mieles ovne i 7000-serien med kamera  i ovnen

På restaurant hjemme omkring spisebordet

Vi har haft tid til at have børnene med i køkkenet, og kimen til nye, små ”gourmander” ligger i deres maver og simrer om kap med de retter, som de har været med til at bikse sammen. Imens restauranterne måtte holde en ufrivillig pause på grund af Covid-19, har vi også måttet lege ”gå ud at spise” hjemme, og det har inspireret mange af os til at prøve nye opskrifter og måder at tilberede maden på.

Læs mere om Miele her: www.miele.dk/