Nu bliver det sjovere at bade

Det er de færreste børn, der jubler når mor eller far fortæller, at det er tid til bad. Der skal bruges gode overtalelsesevner til
at lokke barnet fra den sjove leg og med ud på badeværelset. Men med den nye hansgrohe Jocolino børnebruser kan det
fremover blive nemmere at få junior med.

Af Bonnie Jensen

“Annonce”

Vi har alle prøvet at stå med et barn der skal tvinges til at bade inden puttetid. Barnet er i gang med en sjov leg og udsigten til at skulle afbryde legen og ud i bad og ikke mindst at have vasket hår, falder ikke i god jord. Men hvis far kan fortælle at løve-bruseren lige har spurgt om barnet ikke vil komme ud og lege med vand, kan det godt være at tonen får en anden lyd.

Løvebruseren er en nyhed fra hansgrohe, der sammen med sine to dyrevenner zebraen og krokodillen, er lavet til at skrue fast på bruserslangen og dermed til at gøre badet meget sjovere. Jocolino er navnet på de sjove dyre-bruserhoveder, der kan skifte imellem forskellige brusestyrker. Den efterfølger mærkets første børnebruser Joco fra 1995 og den er nu blevet videreudviklet og lavet i tre sjove designs. Den nuttede, farverige håndbruser passer med sit smalle greb perfekt til de små børnehænder, og der er ingen grund til at bekymre sig over skarpe kanter eller løse dele, for bruseren er lavet i samme gode kvalitet som vi kender fra hansgrohes sædvanlige bruserhoveder.

Håndbruser med bevægelige øjne

De tre sjove bruserdyr, den hvide zebra, den beige løve og den grønne krokodille, er lavet med bevægelige øjne, så barnet får en følelse af at bruseren er et stykke legetøj, i stedet for at være bange for strålerne som vi kender fra mange børn. Fordi de er så flotte og farverige, vil de automatisk vække børnenes fantasi og kreativitet, og pludseligt vil barnet slet ikke op af badet igen.

Børnebruseren byder på to forskellige stråletyper, der vælges ved at dreje på grebet. En blød MonoRain, der er skabt til at skylle shampoo og sæbe væk, så det ikke ender i øjnene, og den blide Rain-stråle, der er god til at bruse hele kroppen behageligt.

hansgrohe krokodille Jocolino børnebruser

Nemt til hverdag

Den nye børnebruser kan enkelt monteres på alle gængse bruserslanger. Jocolino håndbruseren indeholder Quick-Clean-teknologien, så kalkrester på dyserne automatisk fjernes, når man skifter stråletype. Udover det, er den produceret med en isoleret vandføring, der gør at bruserens smalle greb ikke bliver varmt, uanset hvor længe vandet løber og hvor varmt vand der skylles igennem.

Det sjove dyre-design, de funktionelle stråletyper og den enkle montering af den børnesikre håndbruser, gør det til en leg at gå i bad, så nu burde det være slut med diskussioner og lokkemad for at få de små i bad.

Du kan læse mere om de sjove brusere her på hansgrohes hjemmeside: www.hansgrohe.dk