Masser af cykle muligheder med overnatning

Pak cyklerne, og oplev København og fem andre bæredygtige byer i Europa, hvor der er masser af sikre veje at cykle på, og mange gode oplevelser for hele familien. Når I bliver trætte, er det faktisk også muligt at finde gode og billige overnatningsmuligheder, som også er bæredygtige.

Af Susanna Hochheim

“Annonce”

Med sommerferien om hjørnet er der mange familier, der vælger at opleve Danmark eller Europa på to hjul. Det er en anderledes ferie, en sjov måde at rejse på og i hvert fald også en spændende måde at være sammen på som familie. Cykelferien byder på masser af frisk luft, mindre stress, og så får man masser af motion.

Prag, som jo er Tjekkiets hovedstad, er med tiden blevet et knudepunkt for både fritids- og dag-til-dag-cyklister, da der hele tiden oprettes flere og flere
cykelstier.

Altid tæt på centrum

Kæden a&o Hostels huser hvert år cykelrejsende rundt om i Europa. Hvis man vælger at overnatte hos a&o Hostels i København, er man tæt på alle de spændende oplevelser, København har at byde på. Alle deres hostels i Danmark ligger i en radius på under tre km. til centrum og ved siden af metroen. Derudover er værelserne, lobbyen, restauranterne og andre fælles områder selvfølgelig superlækkert designede.

Overnatningerne hos a&o Hostels henvender sig stort set til alle rejsende, især de klimabevidste. De har i København hvert år besøg af rejsende fra omkring 100 forskellige lande – dvs. unge, ældre, par, familier, backpackere, skolegrupper, forretningsfolk og almindelige turister, der gerne vil opleve København.

Skal du ud over Danmarks grænser, er her et par gode bud, på de byer, som anbefales at besøge på cykel. Byer, som bl.a. også har fokus på trafiksikkerhed for cyklister, spændende oplevelser, skøn natur og kultur. Og her kan I så i samme moment booke sin overnatning hos a&o Hostels, som selvfølgelig har fokus på dig, din familie og ikke mindst bæredygtighed.

Overkommelig pris

A&o Hostels er Europas største hostelkæde, med 40 moderne Hostels i 24 byer i ni lande, heraf to i København. De to Hostels i København ligger på henholdsvis Tagensvej 135-137, Nørrebro, og på Sydhavns Plads 4 i Sydhavnen, tæt på Teglholmen. Overnatningen er til en overkommelig pris, helt ned til et par hundrede kroner pr. overnatning pr. person, hvis man er frisk på at dele et værelse med andre rejsende. Kæden har et enormt fokus på bæredygtighed, og vil være den første CO2- neutral Hostelkæde i verden i 2025, hvilket den er godt på vej til.