Luksus gensalg

Hos VER de TERRE vil de gerne tage ansvar. Derfor har de lavet et nyt koncept, hvor man kan købe og sælge brugt VER de TERRE tøj direkte fra deres egen webshop.

Af Bonnie Jensen

Det kan være en større udskrivning at købe vinterudstyr til vores kære børn. Her er det værd at huske, at hvis man investerer i god kvalitet, kan vinterjakken og flyverdragten sagtens gå i arv til lillesøster. Men hvis du har mere end et barn, ved du med sikkerhed også, at de sommetider har deres helt egen mening om mors gode idéer, og så sker det, at vi voksne må kapitulere og skifte mening for husfredens skyld.

Det er selvfølgelig ærgerligt, at den fine og dyre jakke ikke skal genbruges i familien, men så er det jo så genialt, at man kan sælge den videre og få penge til at købe nyt til lillesøster, der gerne selv vil have lov at vælge.

Opgør med brug-og-smid-væk kulturen

Hos VER de TERRE har de mange trofaste kunder der vender tilbage og køber deres tidløse vinterjakker og flyverdragter i større størrelser, når børnene er vokset. Der bruges mange ressourcer på at fremstille det fine overtøj, så de har fundet på et genialt koncept, RE-LOVE. Det betyder, at de nu tilbyder deres kunder at købe deres brugte overtøj tilbage, og herefter sælger de det videre til nye glade kunder via deres hjemmeside.

– Hos VER de TERRE tror vi på, at vores gode kvaliteter, tidløse design og livsforlængende tiltag spiller en vigtig rolle for vores produkters aftryk på verden, fortæller Karin Brandt, der er direktør hos VER de TERRE. Hun fortsætter:

– Vi vil gerne tage ansvar for vores produktion, også efter vores produkter er solgt. Vi vil gerne gøre op med brug og-smid-væk kulturen og ønsker ikke, at vores produkter ender som affald, men ønsker i stedet, at de skal bruges igen og igen. Vi har via etableringen af RE-LOVE været på en lang og vigtig rejse omkring cirkulær omstilling, en rejse der aldrig stopper, men som hele tiden handler om, hvad vi som producent kan gøre for at minimere vores aftryk. Derfor går vi nu, sammen med vores kunder, et vigtigt skridt videre og sikrer vores produkter et nyt liv, når de har udtjent deres rolle hos én familie, slutter hun.

Rabat ved nyt køb

Man kan nu på deres website finde både nyt og brugt overtøj. Som køber af det brugte, har man de samme fordele, som hvis man køber nyt. Dvs. at man har samme bytte- og reklamationsret. Som sælger er det uden betydning, om du har købt igennem deres webshop eller hos en af deres mange forhandlere.

De køber gerne alt dit brugte VER de TERRE overtøj tilbage, og som betaling får du rabat på dit nye køb på hjemmesiden. På den måde slipper du også for at bruge tid på at lave salgsannoncer, svare på spørgsmål fra interesserede købere, tage mål af ærmer og alt det andet arbejde, der skal lægges i at sælge dit og dine børns brugte overtøj videre. Læs mere på deres hjemmeside her: www.verdeterre.dk