Let som en leg

Der er intet så lækkert som flotte velplejede hænder og negle, men hvornår har vi tid til at få det fikset? Faktisk kan det ordnes mellem madlavningen, bleskift og godnat-læsningen, eller når alle er gået til ro, det bestemmer du selv.

Af Susanna Hochheim

“Annonce”

Det kan være svært at finde tid i dagtimerne, hvor vi kan forkæle os selv. Men når mørket falder på, og de små er lagt, så kan du med god samvittighed bruge tiden til det. Hos NAilster.dk kan du gå på opdagelse og finde de lækreste produkter, du skal bruge for at få kreeret de smukkeste, og ovenikøbet de mest holdbare, negle. For det er vel vores næste udfordring? Hvordan får vi flotte negle i mere end 24 timer?

Alt for mange kender det med, at man lige har fået lakeret de smukkeste negle, men allerede dagen efter med vores daglige gøren, er de bestemt ikke særlig pæne mere. Eller at du lige har lakeret neglene, og så ringer telefonen, den lille græder eller noget helt tredje, der gør, at neglelakken allerede bliver ødelagt igen. Men sådan behøver det ikke at være. Det er faktisk muligt at finde produkter til neglene, der holder i mere end 24 timer.

Hos Nailster.dk kan du bl.a. finde gellak i de helt rigtige farver. Og er du ny på området, kan du købe et startkit, der indeholder alt, du skal bruge for at kunne lave de smukkeste negle selv. Når du går på opdagelse på deres hjemmeside, har du muligheden for at hæve dit negle-game til et helt nyt niveau. Dit største problem kan være, at hvis du har lidt ældre piger, er det ikke sikkert, du får lov at beholde produkterne for dig selv.

To forskellige resultater

På deres webshop kan du vælge imellem polygel og gellak. Ja, det kan godt se ud som om, det er det samme, men faktisk så dækker produkterne hvert sit behov. Med gellak får du et produkt med et tyndere indhold. Noget, der nærmest ligner den almindelige neglelak, som vi alle kender – dog er forskellen, at gellak skal hærdes i en UV-lampe, hvilket betyder, at den kun tørrer ved brug af UV-lys – det er det, der gør den ekstra holdbar. Gellak kræver kun et par lag, og så står du med et flot resultat, som holder længe, og som er ekstra slidstærkt sammenlignet med almindelig neglelak.

Med polygel får du også et smukt resultat på dine negle, men konsistensen er noget tykkere, hvorfor arbejdet med dette produkt er noget anderledes fra almindelige neglelak. Men det er fordi her er der to muligheder: Er ønsket blot flotte farvede negle, som også er ekstra stærke, kan du nøjes med et tyndt lag polygel, som ligeledes hærdes i en UV-lampe. Men polygel kan også bruges til forlængelse af dine negle, hvis du går med en drøm om lange smukke negle.

Når du køber et startsæt fra Nailster.dk, får du en detaljeret trin-for-trin vejledning i, hvordan du anvender produktet. Hvis du finder det umuligt at følge den skrevne guide, kan du på deres hjemmeside finde et helt univers af videoer, der viser, hvordan man påfører, fjerner og laver flot nailart på dine negle.

Du kan se meget mere på nailster.dk