Julegaver med historie

De bedste julegaver er dem, som er sjove at lege med. I hvert tilfælde set fra barnets synspunkt. Det sjove er, at når man køber de helt rigtige julegaver, er det med et genkendelsens smil på læberne. De gode klassikere, som man selv har leget med holder 100 % endnu og er kun blevet endnu sjovere og endnu mere udviklende for barnet at lege med.

Af Henriette Rosenthal

Det er selvfølgelig klassikerne Fisher-Price, Barbie og Hot Wheels fra Mattel, der er tale om. Alt legetøjet er gennemtestet og tilpasset helt specifikt til de forskellige udviklingstrin, barnet går igennem, ligesom sikkerheden altid er i top.

Legetøj, der udvikler sanserne

Fisher-Price har i mere end 90 år leveret legetøj til familiens yngste. Så er du bedsteforælder, har du sikkert selv leget med legetøj herfra, og mon ikke også dine børn har? Det er legetøj, der udvikler barnets færdigheder og sanser samt stimulerer kreativiteten. Udvalget fra Fisher-Price er fyldt med finurlige, sjove figurer, samlesæt og små verdener, som alt sammen har en positiv effekt på børns udvikling. Fantasien kommer virkelig i spil.

Med Barbie kan du være hvad som helst!

Barbie har eksisteret i mere end 60 år, og har alle dage været inspiration og et modeikon for mange piger verden over. Gennem årene har Barbie gennemgået en spændende udvikling, og derfor er Barbies univers et vidunderligt sted for nutidens piger at udvikle drømme og fantasier, for her kan de være lige netop den person, som de har lyst til at være. Barbie er sej og tager både på ekspeditioner for National Geographic, er professionel tennisspiller, er en dyrlæge, som redder dyr i nød eller noget helt fjerde. Barbie kan selvfølgelig også være fashionista, og sådan kan nutidens unge piger opleve, at det ene scenarie ikke udelukker det andet.

Hot Wheels, med masser af ”wow-faktor”, som bare er lidt sejere end andre biler

Et spændende univers fuld af fart. Vilde biler, racerbaner, garager, bilvask, brandstation og et hav af andet fantasifuldt udstyr. Det er hvad man finder i Hot Wheels store sortiment. Kun fantasien sætter grænser, når Hot Wheels drøner derudaf. Bilerne er “larger than life”. Der findes et væld af klassiske og nye trendy bilmodeller, og detaljegraden er imponerende.

Hot Wheels ønske er at udfordre barnet ved at tilskynde det til at prøve, fejle og gentage for at opnå succes. Dette hjælper børn med at opbygge gode færdigheder og større selvtillid.

Til de små søde børn …


Sit & Snuggle Activity Book ™

Denne bløde bog fra Fisher-Price® til din baby har 5 sider med dyretemaer, hver med sin egen spændende sensoriske aktivitet, som din baby kan opdage.


Hedgehog Shaker Twins fra Fisher-Price®

Sjovt for din babys små hænder, her skal man nemlig ryste og rasle. Hver af disse yndige figurer indeholder rangleperler som giver
den sjove lyd.


Watermates fra Fisher-Price®

Den flydende lille and gør det virkelig sjovt for de små. Den glade lille and svæver inde i en stor klar plastkugle. Sjov at bade med – eller at kravle efter, når børnene er lidt større.
Fra nyfødt til lille barn!


#Selfie Fun Phone fra Fisher-Price®

Næsten som en rigtig telefon, har smartphone et stort spejl og realistiske ikoner på skærmen, en blød kant man kan bide i hvis det klør i gummerne og masser af andre spændende aktiviteter.


Fisher-Price® kaffekop

I denne kop får du 2-i-en effekt, det bløde, seje låg er perfekt til tænder, mens de farverige rangleperler indeni giver masser af tilfredsstillende støj!


Laugh & Learn® Storybook Rhymes musikbog på dansk!

Åbner en verden af sjov og læring for din baby. En bog med sjove historier om Hvalp og lillesøster, hvor du får flotte illustrationer og kendte børnesange med.


Fisher-Price® Babys First Blocks

Disse klumpede, farverige klodser hjælper med at introducere farver og former, når babyer sorterer, stabler og smider klodserne igennem hullerne i spandens låg. Tøm spanden for at starte det sjove igen og igen!


Rock-a-Stack® klassisk -legetøj fra Fisher-Price®

Er sjov for din lille baby, der vil elske at gribe, holde, ryste og udforske de fem farverige ringe. Den mindste ring har en skinnende, reflekterende overflade, der giver sjove raslende lyde!


Fisher-Price® Chatter Telephone®

Her kommer din baby til at snakke i telefon, som en rigtig telefonist. Telefonen har et venlige ansigt, den gammeldags velkendte drejeknap og øjne, der bevæger sig op og ned, når man slentrer rundt og snakker i telefon, for ikke at nævne de sjove ringelyde.


Laugh & Learn® legetøjs-videospilcontroller

Når små spillere bevæger joysticket og trykker på ABCD og talknapperne, vil de høre spændende sange, lyde og sætninger, der introducerer tal, figurer, farver og mere på dansk!


Det handler om Fashion!

Barbie Fashionistas fejrer mangfoldighed med unikke mode dukker. Med en lang række hudfarver, øjenfarve, hårfarver og teksturer, kropstyper og mode, er Fashionistas dukker designet til at afspejle den verden, pigerne ser i dag.


Pixar Toy Story 4 eventyr

Med dette store udvalg af figurer! Kan du genskabe din yndlingsscene. Den perfekte størrelse til action historie fortælling! Du kan vælge imellem Woody, Buzz Lightyear, Bdill, Bunny, Jessie, Forky, Duke Kaboom, Rapand, Slinky og Rex.


Barbie® ColorReveal™ dukkerne

Fyld røret med varmt vand, læg dukken i, og sving hende rundt. Her får du en smuk havfrue i en farve, som du først kender til når hun er pakket ud og har været i bad. Du får 4 ekstra overraskelser i denne pakke.


Det er tid til sjov i solen med Polly Pocket ™

Det lille Polly Pocket hus åbner op for et sjovt eventyr og leveres med to mikrodukker, 8 sjove funktioner, 2 stk. ekstra tilbehør og et klistermærkeark.


Enchantimals-figurerne

er vidunderlige personligheder, der har et helt unikt forhold til deres dyrevenner – de er altid sammen og de ligner ovenikøbet hinanden.
Enchantimals figurerne er vidunderlige karakterer, som har et helt særligt bånd med deres dyrevenner. De er 15 cm lange og klædt i tøj, der matcher deres sprudlende personlighed. Med dem følger selvfølgelig deres bedste ven!


UNO®-kortspil så de yngste også kan være med

Disse kort har dyrebilleder for hvert nummer 0 til 8, hvilket gør det nemt at matche for mindre børn. Spillere kæmper for at slippe af med alle deres kort ved at matche dem med det kort, der vises øverst på bunken, enten efter farve eller efter dyr / nummer. Når du er nede på et kort, skal du ikke glemme at råbe “UNO!”


Flushin’ Frenzy – et skørt spil om et stoppet toilet

Har du hurtige reflekser? Træk ud i toilettet for at trille terningen. Brug herefter svupperen det antal gange, som terningen viser. Ingen ved, hvornår det virker at bruge svupperen, og pøllen kommer flyvende op af toilettet – men når den gør, så vær klar til at gribe den, så du kan få point.


Hot Wheels® Monster Trucks Epic Loop Challenge™ Play Set

På disse baner kan du køre race mod de stærke Hot Wheels Monster Trucks.


Hot Wheels® 10-Car pakker

Pakke med 10 blandede seje legetøjsbiler, som har et cool gennemgående tema og autentiske detaljer, hvilket gør disse pakker til en fantastisk gave til børn der elsker biler.


Minecraft Dungeonsfigurer er klar til kamp!

Hver har fem bevægelige samlinger og er designet med detaljer, der er i overensstemmelse med karakterens underskrift i spillet i den nye, mørke verden af kløfter.


En eksklusiv Deluxefigur, der kun kan findes i Comic Maker 2-packs.

Hver figur leveres med et tilbehør som værktøj eller våben og en biomblok. Blokken har en scanbarkode på sig, som låser eksklusivt indhold op, når du indtaster kode i den Minecraft app, du kan downloade på din telefon eller ipad.


Disney Pixar Cars basics collection

I denne Basics-serie kan du vælge mellem bl.a Lightning McQueen, Muddy Lightning McQueen, Fabulous Lightning McQueen, og mange flere.


Før dine foretrukne Mini racere fra Disney og Pixar Cars til sejr

Hver transportør kan rumme op til 18 metal mini køretøjer og kommer med en cool udtrækkelig rampe til at flytte din mesterracer ind og ud.


Bliv en del af Jurassic World-eventyret!

Den mellemstore Sound Strike -dinosaurfigur har realistiske bevægelser, angrebsmanøvrer og lyde.


Vær en del af Jurassic World-eventyret

Med det ultimative inden for dinosaur-rivalisering og kamphandling! Disse mindre dinosaur-action figurer er en drøm for alle der elsker Jurassic World Eventyr.