Julegaven til den aktive familie 

Vi lever i en tid, hvor flere familier vælger at være aktive sammen og sætte fokus på krop og sundhed. Det giver bedre velvære, mere energi og så frigiver det de gode endorfiner, som er en lykkerus man får inde i kroppen, når man er aktiv og har det sjovt sammen. 

Af Susanna Hochheim 

Mange familier har fundet ud af, at det med at dyrke motion sammen som et team, kan der være flere fordele i. Det er sjovt og det fremmer konkurrencegenet, også hos de yngste. Det er ikke nødvendigt for mor og far at finde pauser i hverdagen, og så er det bare så meget sjovere, når man kan samle hele familien til noget fælles sport, i stedet for at man skal være alene om det.

De nye ure fra Garmin, som kan meget mere end bare at tælle skridt, kunne sagtens være den bedste gave under juletræet, for så bliver det endnu sjovere som familie at dyrke motionen sammen.

Meget mere end bare et ur

Børneuret vívofit® jr.3 aktivitetstracker ligner et rigtigt smartwatch, så de yngre familiemedlemmer vil få følelsen af, at de har et ur, der er magen til mors og fars. Urene kan købes i tre forskellige farver, med hvert sit design. Uret er vandtæt og har en batterilevetid på op til et år. Når børnene løser de daglige aktivitetsmål i uret, låser de op for nye eventyr og mini spil som findes i Garmin Jr.TM appen. Dette er en fantastisk måde at holde børnene i bevægelse på, og så på en rigtig sjov og spændende måde.

Når det er de voksne der skal forkæles, er det et godt valg at kigge på Venu®3 eller Venu 3S GPS-smartwatches. De er designet til at hjælpe os med at holde vores sundhedsmål.

Venu 3 serien

Her er uret, der er designet med en smuk AMOLED touchscreen, og hvor levetiden på batteriet er imponerende lang. Her får du får nemlig op til 14 dages batteritid i smartwatchtilstand. Uret er specialbygget, så du kan få en komplet oversigt over dit helbred. Du kan parre dit ur med din telefon, og på den måde både modtage og foretage opkald. Du kan også oprette og svare på tekstbeskeder, mails og bruge den kontaktløse betalingsmulighed.

Uret findes i to forskellige størrelser og kan bæres både nat og dag. Det er ikke nødvendigt at oplade dit ur hver nat. På den måde kan får du et bedre overblik over, hvor du ligger på stressbarometeret, og du kan følge med i kvaliteten af din søvn. Det smarte ur er fyldt med omfattende sundheds- og wellnessstatistikker og kan derfor hjælpe med at holde dig i gang, så du også får en dybere forståelse af dit generelle helbred.

Med vívofit® jr. 3 kan du og dit barn:

  • Tælle dagens skridt.
  • Følge med i dit barns søvnrytme.
  • Få en anbefaling til aktivitetsminutter.
  • Downloade en widget, som viser dit barns kontaktoplysninger.
  • Få sjove forslag til familiekonkurrencer med Toe-to-ToeTM skridtudfordringer.

Du kan selv downloade Garmin Jr.-appen som forældre, så du kan være med til at:

  • Tildele opgaver, der vises som ikoner på skærmen, så børn, der ikke kan læse, ved hvad de skal gøre. Disse opgaver kan indstilles til at gentage sig ugentligt eller dagligt, for at hjælpe børn med at lære om tidsplaner og ansvar.
  • Belønne ved god opførsel med virtuelle mønter, som kan indløses af børn til aftalte belønninger.
  • Aktivere “Barn tilstand” i Garmin Jr.-appen.
  • Følge med i deres opgaver og se den seneste mission i deres app-eventyr.

Går du op i din træning?

Så får du mere end 30 indbyggede sportsapps med. Her kan du måle og følge med i mange sjove aktiviteter, som f.eks hvordan du bevæger dig – fra gang og løb til cykling, svømning, aktiviteter for kørestolsbrugere og meget mere. Der findes også forudindlæste animerede træningsprogrammer, som kan styrke dig inden for områder som Pilates og Yoga. Hvis du ønsker at træne op til at løbe fem km eller mere, kan du få hjælp fra den virtuelle coach. Her kan du vælge mellem tre forskellige trænere, afhængig af dit træningsniveau, som vil
guide dig igennem din træning.