Ikke flere uheld

Når vores børn får venner, vil de gerne sove sammen i weekenderne. Det er her, der hviskes og tiskes hemmeligheder og mange andre sjove ting. Der er dog én ting, som de fleste børn ikke deler med deres venner, og som ligefrem kan være en hindring for, at man kan deltage i overnatningen hos sin bedste ven.

Af Susanna Hochheim

“Annonce”

Der er ingen børn, der synes, at det er sjovt at tisse i sengen om natten, og det er bestemt ikke noget, de fleste ønsker at dele med deres skolekammerater. Det skaber ofte en følelse hos barnet af, at det er pinligt. Det gælder desværre også, selv om de godt ved, at de ikke selv kan gøre for det.

Heldigvis findes der en løsning på dette problem, så du trygt kan sende dit barn afsted på en overnatning hos sin bedste ven eller veninde. Med DryNites natunderbukser fra Huggies, kan du sikre dit barn mod natlige uheld. Forstået på den måde, at de ikke vågner op i en våd seng.

DryNites er i virkeligheden en nat-ble til de større børn, der er produceret, så sugefladen er placeret optimalt i forhold til deres forskellige anatomi. Det betyder, at der er en, der passer til piger og en, der passer til drenge. Designet er så gennemført, at de kaldes natunderbukser, for det er lige præcis, hvad de ligner.

Testet af vores testfamilier

Gennem tiden har vi haft flere børn til at prøve disse, og de var alle ganske enige i, at de er megaflotte, til tider ret seje at have på, de er lavet i flotte farver og så ligner de faktisk underbukser Forældrene til de børn, vi har haft til at teste natunderbukserne, fortæller ydermere, at de er meget nemme at bruge. Børnene kan selv tage dem af og på ligesom et par almindelige underbukser, og de holder børnene tørre
igennem hele natten – og det er jo i virkeligheden bare det, både børn og voksne ønsker: At børnene holder sig tørre, og uden problemer kan sove ude i de diskrete natunderbukser, der hverken larmer eller knirker, når barnet bevæger sig med dem på.

I samarbejde med en række førende forskere inde for inkontinens, deriblandt Søren Rittig, professor med speciale i pædiatrisk nefrologi
(sygdomme i nyrer og urinveje hos børn og unge), har man i en klinisk videnskabelig undersøgelse fundet ud af, at DryNites hjælper børnene med:

  • en bedre nattesøvn.
  • at forbedre livskvaliteten (også for deres forældre).
  • at forbedre deres fysiske velvære.
  • Den videnskabelige undersøgelse er anerkendt af uafhængige myndigheder.