Hvorfor vente, når du kan nyde nu?

Vidste du godt, at du kan melde dig ind i Ældre Sagen, allerede fra den dag, du bliver 18 år? Ældre Sagen er ikke kun en sag for ældre. Det er en sag for os alle. Udover at støtte den gode sag, får du en masse fordele, som du og din familie allerede nu kan nyde godt af.

Af Susanna Hochheim

“Annonce”

Ældre Sagen arbejder både med aktiviteter til gavn for samfundet generelt og med medlemsrettede aktiviteter. Fælles for alle aktiviteter er, at de bidrager til at skabe bedre rammer for et godt og aktivt liv. Her sætter man nemlig mennesket før alderen. Du støtter op om deres arbejde med et medlemskab.

Og jo flere medlemmer de har – jo større indflydelse har de. – Ja, jeg er selv blevet medlem og blev det ved et tilfælde, da jeg skulle udvide min rejseforsikring. Scenariet var således, at hvis jeg var medlem hos Ældre Sagen, kostede udvidelsen af min rejseforsikring ikke noget, men hvis ikke, så kostede den 1600,- kr. at forlænge. Så jeg var, som de fleste ville være, ikke i tvivl om mit valg. Her sparer jeg penge og er samtidigt med til at støtte en rigtig god sag.

Efterfølgende har jeg så opdaget alle de spændende fordele, der er ved medlemskabet, og det er altså ikke helt tosset for os der gerne vil nyde, men samtidig være lidt økonomiske.

Oplevelser, udstyr, legetøj og krea-ting til børnene

Få rabat på oplevelser med børnene, når I f.eks. skal i Zoologisk Have, eller en tur til BonBon-Land, Legoland i Billund, eller Knuthenborg Safaripark. Som medlem af Ældre Sagen kan du også spare penge på legetøj, børnetøj, spil og masser af udstyr til kreativ hobby.

Få rabat på jeres ferier

Sommerferien kan være en kostelig affære, men du kan faktisk finde et fantastisk stort udvalg af lækre tilbud og rabatter hos udvalgte rejsebureauer gennem Ældre Sagen. Deres rejser og ferier i udlandet er ret så populære blandt deres medlemmer, derfor kan man også finde et ret stort udvalg af tilbud, til mange forskellige rejsedestinationer. Uanset om man er til den ene eller anden type rejse, så er udvalget af forskellige typer af rejser ret så stort – du kan vælge imellem krydstogter, charterrejser, aktivferie, ferie alene eller busrejser.

Ekstra rabat på cafeer og restauranter

Længes du efter en god frokost, en cafétur med veninderne eller en hyggelig middag? Uanset om du er til italiensk, fransk eller traditionel dansk mad, så samarbejder Ældre Sagen med mange gode restauranter og caféer i Danmark, som bestemt er et besøg værd. Du skal bare vise dit gyldige medlemskort ved ankomst til spisestedet, så kan du få 25 % i rabat for dig og tre gæster, og er I to i husstanden, som er medlemmer, ja – så er det gældende for seks gæster.

Gratis rådgivning

Er du pårørende til en syg eller svækket ægtefælle, far, mor eller ven? Er det ofte dig, der står med overblikket, og som ved, hvad der er det bedste at gøre, når sygdomme rammer dine nærmeste? Så er det altid rart at vide, at man faktisk kan få hjælp til de udfordringer, der nu måtte dukke op undervejs. Her kan du kontakte Ældre Sagens rådgivere, som kan give den hjælp, sparring eller de svar, på de spørgsmål, der nu måtte dukke op.

Hos Ældre Sagen findes der nemlig både socialrådgivere, jurister og økonomer, som sidder klar til at hjælpe dig.
Det kan fx være spørgsmål om fuldmagter, værgemål, ansøgning om hjemmehjælp, aflastning og genoptræning – eller måske noget
helt andet. Rådgivningen er helt gratis

Medlemskabet støtter bl.a.

  • Kampen mod ensomhed.
  • Omsorg og støtte til mennesker med demens.
  • Værdig behandling.
  • Hjælp og støtte til pårørende.

Se meget mere på www.aeldresagen.dk