Hudplejeserie afhjælper hudproblemer

Mange oplever begrænsninger i hverdagen på grund af hudproblemer. Måske fordi tør, skællet hud skæmmer udseendet, eller fordi det klør så meget, at det kan være svært at koncentrere sig om andet, når man forsøger at være social med andre.

“Annonce”

Af Henriette Rosenthal

Mange forbinder hudproblemer med noget pinligt, når huden er tør og skællet. Det føles uhygiejnisk at gå og klø sig – måske i særlig grad hvis man er ung. Mange tyer til hormoncreme, der da også kunne være en nærliggende løsning, men på sigt er det ikke ideelt. Huden bliver tynd og endnu mere sårbar af lang tids brug af hormoncreme.

Der findes en anden løsning og den kan du læse om her. Man kan nemlig få analyseret sine hudproblemer og få ”skræddersyet” løsningen gennem målrettede cremer og lotions, der effektivt reducerer eller fjerne hudproblemerne.

Ultralydscanner

Alt det, man ikke kan se med det blotte øje – hudens struktur, tilstand og behov – afsløres, når den analyseres i en avanceret ultralydscanner af en af Beauté pacifiques konsulenter. Herefter får du råd og vejledning i hvilke hudplejeprodukter, der er de helt rigtige for dig. Efter tre måneders brug af din dinskræddersyede hudpleje, tilbydes du endnu en scanning. Her vil du se de positive forandringer i din hud som følge af, at du har brugt Beauté Pacifiques hudplejeprodukter.
Når Beauté Pacifiques hudplejeprodukter virker så effektivt på hudproblemer, er det fordi de ligger og balancerer på grænsen mellem at være kosmetik og lægemiddel.

Ekstra fugt til huden

Beauté Pacifique X-Tra Dry Skin Fix er en ekstremt blødgørende og reparerende creme, som har en stærk, fugtighedsbevarende langtidseffekt. Cremen tilfører huden naturlig Squalane og Vitamin A, der tilsammen gør huden mere robust, og øger fugtindholdet i huden, der bliver blød og smidig igen.
Cremen indeholder ingen parfume, og er særligt velegnet til behandling ved ”tørre” hudlidelser ligesom den også er fantastisk til pleje af tør og skadet hud på hænder, fødder, albuer samt andre tørre områder. Virker desuden lindrende på irriteret hud. Påfør cremen morgen og aften eller efter behov ved hyppig kontakt med vand.

Beaute pacifique Produkter, der afhjælper hudproblemer

Verdens bedste bodylotion?

Hvis du ikke har prøvet Beauté Pacifique Bodylotion, så er du gået glip af noget. Cremen er beriget med A, C og E-vitamin og tilfører huden naturligt Squalane, som trænger ind i huden og stimulerer cellefornyelsen. Huden bliver silkeblød, smidig og glat. Man opnår hurtigt en optimal fugtpleje til alle hudtyper. Bodylotionen er nem at smøre ud på kroppen og absorberes hurtigt.
Du kan læse mere og se det store sortiment på Beaute-pacifique.com