Giv dit barn den bedste start– tænderne skal holde hele livet!

Fødevaregodkendte råvarer og ingen ftalater

“Annonce”

Som Danmarks eneste fabrik af tandbørster kan vi garantere kvalitet og ordentlige råvarer. Når dit barn starter i skole, vil alle i familien måske mene at nu er man også stor nok til selv at børste tænder. Det er man ikke. Du skal børste dit barns tænder helt frem til 10-12 års alderen.

Før er dit barns motorik ikke udviklet til selv at varetage en ordentlig tandbørstning. Derfor har alle TANDEX tandbørster, også i børnesortimentet, et håndtag der sikrer et godt greb for en voksen hånd. Husk din tandbørste er et vigtigt værktøj som sikrer din sundhed.
Sørg for at bruge en tandbørste der matcher størrelsen på dit barns mund. TANDEX 4 Kids er tilpasset den lille mund barnet har mellem 4-7 år. Hvert eneste børstehår er afrundet. Det gør børsterne blide og skånsomme så tænder og tandkød ikke beskadiges.

Nylonbørsterne absorberer vand, hvilket giver det bedste børsteresultat. Det lille smalle hoved giver let adgang. Den slanke hals på skaftet har en vinkel der passer med placeringen af børsterne. Det giver den bedste kontrol over hvor hårdt presset på tænderne lægges. Dermed minimeres risikoen
for at der ikke presses for hårdt så emaljen skades, eller trykket bliver for blødt, så der ikke rengøres godt nok.

Flere børster i vores baby-og børnesortiment

TANDEX Sikkerhedstandbørste: Lær baby at få børstet tænder allerede inden de første tænder viser sig. Så er baby vænnet til børster, når tænderne bryder frem og der skal børstes tænder. Samtidig stimulere de ekstra bløde børstehår gummerne ved tandfrembrud, hvilket føles rart for baby.

Samtidig fjerner de plak så snart den første tand viser sig. De runde former sikrer baby ikke får børsten ned i halsen eller på anden måde komme til skade. Anbefales til børn mellem 0-2 år. TANDEX 3 Baby tandbørsten: Er velegnet til børn mellem 0-3 år.

Hvorfor er det vigtigt, at du børster dit barns tænder, selvom dit barn ikke er helt enig?

Mælketænderne holder pladsen for de blivende tænder, infektion i dem kan give skade på de blivende tænder og de har indflydelse når dit barn skal lære at tale.

Læs mere på tandex.dk