Fred i sindet mens din baby sover

Selv om din baby sover trygt og dejligt, er det fristende at tjekke, om den lille har det godt. Nogle gange får man vækket det sovende barn, når man mærker efter den rolige vejrtrækning med en hånd på barnets brystkasse.

Måske kender du også tricket med at gøre din pegefinger våd, og sætte ind under næsen på din baby, for bedre at kunne mærke babys vejrtrækning? Sådanne tricks er slet ikke nødvendige, da der findes en sok, der måler babys iltniveau og hjerterytme. Den forbindes med en base, der sender beskeder til din smartphone, så du altid kan tjekke hvordan din baby har det.

Af Bonnie Jensen

owlet baby Smart Sock i brug

Owlet Smart Sock baby monitor er navnet på en smart babystrømpe, der med en indbygget føler, holder øje med din baby, så du bedre kan slappe af. Via din smartphone kan du se, hvordan Smart Sock måler din babys sovemønstre og du kan se samlet antal timers søvn, antal opvågninger og søvnkvaliteten. Du modtager notifikationer, hvis din babys tal falder uden for de forudindstillede værdier. Smart Sock passer til babyer fra 0 til 18 måneder, eller til børn der vejer fra 2,2 til 13,6 kg. og kan bruges på både venstre og højre fod.

Ro i sindet

owlet baby Smart Sock og kamera i brug
Man vil helst selv overvåge sin baby døgnet rundt, men helt realistisk er det nok desværre ikke. Her kommer overvågningssystemet dig til hjælp, for
så kan du kigge ind til baby via din smartphone, og
roligt lade den lille sove, mens du selv fortager dig andet end at sidde vagt.

Overvågningskameraet Owlet Cam giver dig komplet ro i sindet. Det gør det muligt for dig både at se og høre din baby klart og tydeligt, via en sikker krypteret forbindelse direkte på din smartphone, hvor end du befinder dig. Her kan du streame HD-video med 1080p, nattesyn og kommunikere via tovejslyd, der gør det muligt at tale beroligende til din baby, inden du når ind i værelset. Du ved altid, om din baby har brug for dig, da kameraet sender dig lyd- og bevægelsesunderretninger. Kameraet har 130 graders vidvinkel, 4 x digitalt zoom og rumtemperatursensor. Så nu kan du trygt klare hverdagens gøremål, imens baby sover og samtidigt holde dig opdateret via kameraets baggrunds lyd. Kameraet kan nemt integreres med Owlet Smart Sock i Owlet-appen.

Du kan læse meget mere om Owletcare på www.owletbaby.com/da