Forkælelse til mor og far

En travl hverdag med job, børn og daglige rutiner sætter sine spor, særligt i vores ansigt. For at bevare en sund og smuk hud, er en god hudplejerutine altafgørende. Brug et par minutter på badeværelset helt for dig selv, på at rense, fugte og pleje din hud. Det er ren selvforkælelse, og det gør underværker.

Af Bonnie Jensen

“Annonce”

Det er vigtigt at få renset sit ansigt godt om aftenen, det er her du fjerner alt hverdagens skidt og snavs, der har sat sig i huden. Med alderen får vi alle glæde af de små fine linjer omkring øjnene. Her er huden så fin og tynd, at vi skal passe ekstra godt på den med en god øjencreme, og så siger det næsten sig selv, at en dagcreme er et must i din dagligdagsrutine om morgenen, og en god natcreme, der giver masser af fugt og næring i løbet af natten, er lige så vigtig.

Rene og naturlige produkter

Vi har taget et kig på to af Urtekrams hudplejeserier til mor og far, der begge er multifunktionelle og formulerede til at give huden lige præcis det, den har brug for. Serierne er veganske og indeholder ingredienser med naturlig oprindelse, og indeholder derfor ikke parabener, silikone, mineralolie eller syntetiske farvestoffer. Alle produkterne er økologisk certificeret af Ecocert efter COSMOS Organic standarden, hvilket betyder, at ingredienserne i produkterne, altid er med mindst 98 % naturlig oprindelse. Selv emballagen er gennemtænkt. Den er nemlig plantebaseret og lavet af sukkerrør.

Til far

“Men” er navnet på en ny serie til mænd. Produkterne i serien er multifunktionelle og formulerede til at give både hud og hår det, der er brug for. Med omhyggeligt udvalgte ingredienser som korkekstrakt, salicylsyre og tasmansk peber, der lindrer, eksfolierer og fugter huden, giver langvarig fugtet hud og en øjeblikkelig forfriskende fornemmelse. Serien består af fire produkter: en fugtgivende gel-creme til ansigtet, en effektiv og frisk rensegel, et 2-i-1 produkt til hud og hår, og en deodorant med en frisk, maskulin duft. Serien er god til alle hudtyper.

Til mor

Her er en skøn fugtgivende hudplejeserie, Wild Lemongrass, som dækker alle dine behov – hver dag. Serien består af en opfriskende rensegel og micellar water, en fugtgivende dagcreme, en øjencreme og en natcreme. Alle produkter er med naturligt beroligende, fugtgivende, plejende og opfriskende ingredienser som aloe vera, jojobaolie, mandelolie og hyaluronsyre, som hjælper huden med få fugt hele dagen. Serien er god til normal til kombineret hud.

Læs mere her på deres hjemmeside: www.urtekram.dk/