Kun for mor og far

Selvfølgelig nyder vi alle da at være sammen med vores skønne unger. Men ovenpå en lang vinter med mange dage indendørs med dertilhørende familiehygge, og efter en vinterferie med familietid 24/7, kan vi alle godt trænge til et pusterum – en dag eller to uden børn, med tid til ro, nærvær og til kærlighed.

Af Bonnie Jensen

“Annonce”

Jeg tror på, at de parforhold, der holder længst og har det bedst, er dem, hvor man husker at pleje kærligheden og nærværet. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det er lige så vigtigt at prioritere alene-kærestetid for mor og far, som det er at prioritere at holde ferie med familien samlet.

Det er nemlig, når vi er sammen uden forstyrrelser, at vi bindes sammen – og det er uanset, om vi taler om familie fællesskab eller om parforhold. Selvfølgelig er det svært at hive en hel uge ud af kalenderen, særligt når man har mindre børn, men en enkelt weekend eller bare en overnatning kan gøre underværker. Jeg ved det, for jeg har gennem mit lange ægteskab prioriteret det et par gange om året, siden mine drenge var helt små.

Forkælelse og tid til afslapning

Et af mine foretrukne getaway-hoteller er uden tvivl Marienlyst Strandhotel. Her kan jeg slappe af i deres fantastiske spaafdeling, og få lidt massage til mine spændte muskler – og jeg kan ligge i de store bløde senge og kigge udover Øresund. Stilen på hotellet er så gennemført, og bliver jævnligt fornyet med nye smukke møbler. Stemningen på hotellet oser af afslapning, nydelse og luksus med bløde linjer og store lækre og bløde flydersofaer. Disse omgivelser indbyder bare til afslapning, og lige så snart jeg træder ind ad dørene, sænker mine skuldre sig.

Spa, gourmet og slentreture ved vandet

Marienlyst Strandhotel ligger i de mest fantastiske omgivelser i Helsingør – helt ud til vandkanten. Her er så meget at vælge imellem, hvis man skulle have lyst til andet end karbad, kærlighed og roomservice på et af deres smukke værelser, med de store bløde senge med de mange bløde dyner og puder.

Jeg advarer bare lige på forhånd, for når man først har fået smidt sig i de bløde senge, er det svært at få rejst sig igen. Da hotellet ligger lige ud til vandet, er det oplagt at gå en tur hånd-i-hånd med sin elskede og snakke om ingenting eller alting. I kan også prøve lykken på hotellets Casino, eller bruge et par timer i det lækre spaområde.

De lækreste valgmuligheder

På hotellet har de hele tre restauranter at vælge imellem. 1861 er deres gourmetrestaurant, hvor man forkæles med bobler og fem-retters menu. I Restaurant Isabell får I en overdådig morgenbuffet med alt, hvad et hjerte kan begære. Her kan I også vælge at spise en god frokost eller en lækker tre-retters menu om aftenen. Rory Bistro og Bar er indrettet som en fransk bistro, hvor man kan spise en lækker frokost om eftermiddagen, fransk og nordisk inspireret Sharing Food til aftensmad og få en skøn godnat-cocktail som afslutning på en dejlig dag.

Ja, det kan være svært at vælge, hvis man bare har en enkelt dag på det her lækre hotel, men mon ikke du vender tilbage og kan prøve noget andet når du først har prøvet et ophold her? Det tror jeg du gør.

Læs mere her på deres hjemmeside: www.marienlyst.dk