Forårsklar i sikre hænder

Tid til os selv er nærmest en mangelvare, når vi mødre skal finde et hul i kalenderen. Men mellem børnepasning, bleskift, vasketøj og alt, der hører til i en helt almindelig familie, er det faktisk ret vigtigt med MOR-tid.

Af Susanna Hochheim

“Annonce”

Vidste du, at kulde, frost og vintervejr får din hud til at se både trist og træt ud? Så for selv at forkæle min hud og gøre den forårsklar, valgte jeg at besøge Albertslund hudplejeklinik. Her kunne jeg forkæle mig selv og min hud, og blive klogere på, hvordan vi bedst muligt fjerner vinterens spor.

På klinikken blev jeg anbefalet en af deres mange behandlinger, nemlig en Oxygen ansigtsbehandling, som burde kunne gøre min hud forårsklar.

Denne behandling er helt smertefri, og behandlingen er designet til at forbedre hudens udseende markant. Ved brug af hyaluronsyre opnås en forbedring af hudens tekstur, tone, fugtighed og cirkulation. Behandlingen fjerner de døde hudceller, samtidig med at huden forsynes med fugt og vitaminer.

Det er en super effektiv behandling til at fjerne vinterens tegn, og jeg kunne se resultater allerede efter første behandling. Det anbefales dog, at man får 6- 8 behandlinger med 3-4 ugers mellemrum for at få fuld effekt.

En lækker skønhedsbehandling handler også om sikkerhed. Derfor er det en god idé at tjekke, om din skønhedsbehandler er registreret hos Styrelsen for Patienssikkerhed – det er nemlig din sikkerhed for, at du lander i trygge hænder, og at der er nogen der passer på din hud.

En oxygenbehandling byder på flere fordele:

  • Dybderensning, eksfoliering, fugttilføring og iltning af huden.
  • Mulighed for peeling med enten frugtsyre eller glykolsyre.
  • Efter behandlingen ser huden fuldstændig normal ud efter blot 15 minutter.
  • Den smukke glød, som ses allerede efter første behandling.

Her er altså tale om en behandling, hvor du straks kan vende tilbage til dine daglige aktiviteter.

Albertslund Hudplejeklinik har mange års erfaring i at forkæle os kvinder. Klinikken er smuk og indbydende, og du får en varm velkomst af de søde behandlere. På klinikken tilbyder de en bred vifte af professionelle skønhedsbehandlinger af højeste kvalitet – dem kan du læse mere om på www.albertslundhudpleje.dk.