En julegave for livet

Når vi nærmer os juletiden, kan de små gaver vække mere opsigt, end de store kan. Ja, det kommer selvfølgelig an på, med hvis øjne der ses. Men de fleste piger, kvinder, mødre og bedstemødre elsker netop de små gaver, som har en betydning resten af livet.

Af Susanna Hochheim

“Annonce”

Hos guldsmed Vicki Buerholt, som driver sit eget guldværksted, hamres, brændes, kreeres og designes der smykker både ud fra Vickis fantasi og fra hendes kunders ønsker og drømme. Her får du et bredt udvalg af smukke ædelsten og diamanter, som du kan vælge imellem, når der skal designes lige præcis det smykke, du drømmer om og ønsker dig.

– Jeg nærer den dybeste respekt for håndværket. Og det er for mig en ære, at jeg har muligheden for at arbejde med så gammelt et håndværk som guldsmedefaget. Det er en fantastisk oplevelse at arbejde med de bedste materialer, at skabe smukke ting, som glæder mange.

– For mig er det vigtigt, at alle kan få et smykke, hvis det er det, som de ønsker. Og det er den tanke, som går igen i mit smykkedesign, fortæller Vicki Buerholt.

Genbrug dine gamle smykker

Det er trendy og bæredygtigt at genbruge. Hos Vicki kan du også genbruge dine gamle smykker. Altså, få dem smeltet om til et helt nyt design, hvor hun bruger guldet og evt. sten, så du dermed får et helt nyt smykke. Måske har du en gammel guldhalskæde liggende derhjemme, som du har arvet og som du ikke bruger, men samtidigt heller ikke vil skille dig af med, fordi den giver dig gode minder.

Her er det så fantastisk, at man kan bruge det samme guld, og så få lavet et nyt fint smykke af farmors gamle guldkæde – i et design, du gerne vil gå med hver dag. Og det er lige præcis det, som Vicki og hendes kollegaer hos Buerholt gerne vil hjælpe dig med. Udover at de selvfølgelig også er helt tossede med at designe de smukkeste smykker.

Se de smukke smykker på www.buerholt.dk