En god nats søvn

Det er vigtigt at få sin søvn, og søvn under de bedste betingelser er med til, at man er frisk og udhvilet, når man vågner. Dette gælder både store og små.

Af Susanna Hochheim

Du sover ca. en tredjedel af dit liv. Det er så lang tid, at det er værd at tænke over, hvordan du får mest muligt ud af al den tid. Ikke alene, fordi søvnen gerne skulle være en god oplevelse i sig selv, men også fordi de to andre tredjedele af livet er afhængige af søvnens kvalitet. Det er derfor vigtigt, at vi sørger for et godt sovemiljø. Soveværelset skal give os ro og skabe en tryg følelse af, at her er dejligt at være, og her kan jeg slappe helt af.

Et indbydende rum

Da vi mennesker jo er visuelle, er det vigtigt, at måden hvorpå vi indretter os i soveværelset, indgyder til, at man har lyst til at lægge sig i sengen og få en god nats søvn, og det kan lækkert sengetøj uden tvivl hjælpe med til.

bySKAGEN blev grundlagt i Danmark i 2014 af designer Per S. Andreassen. En idé, der bygger på hans vision om at udvikle kvalitetsprodukter til alle hjem, i flotte, klassiske designs og i de allerbedste materialer, som har den bedste forarbejdning. Selvfølgeligt også i super flotte farver og med skønne motiver.

bySKAGENs designcenter arbejder året rundt på at spotte og forudsige tidens strømninger inden for boligtekstiler og livsstilsprodukter til alle os, der ønsker den klassiske, elegante og moderne stil i vores hjem. Inspirationen til de forskellige kollektioner stammer fra Skagens fantastiske natur og Skagen by. Sengetøjet og nattøjet til de yngste familiemedlemmer er inspireret af børnenes egen fantastiske fantasi. Designs til de yngste er baseret på valget af de lyse farver, som samtidig giver en beroligende atmosfære.

OEKO-TEX® (Øko-Tex 100)

Dette er et certifikat, der garanterer dig som forbruger, at varerne er produceret uden kemiske stoffer der kan – eller mistænkes for at kunne – skade helbred eller miljø. Den certificerede vare er blevet testet og godkendt ud fra disse internationale krav, som OEKO-TEX® har stillet. Certifikatet er en garanti til dig som forbruger om, at varen er effektivt beskyttet mod uønskede kemikalier og andre skadelige stoffer.

Alle kan være med

Alle kollektioner er produceret af de bedste bomuldskvaliteter som chambray, percale og satinvævede stoffer, og et væld af andre spændende kvaliteter, som hør, læder, filt, skind og uld. Sengelinned fås i forskellige kvaliteter og forskellige prisniveauer, så alle kan være med. Så uanset om du ønsker at style dit soveværelse i klassisk hotelstil, romantisk hule eller hyggelig børnefamilie-samsovnings-stil, så har du mulighed for at få en skøn søvn i dit luksuriøse sengetøj.

Til de yngste

Ritualer er både gode og hyggelige. Ritualerne, når de yngste skal i seng, er fantastiske. Der skal bades, børstes tænder, dagens udvalgte nattøj skal på, og så skal der hygges med en god godnathistorie.

Hos bySKAGEN kan du få nattøj med de sødeste motiver, der er i 100% ren bomuld, og som ovenikøbet matcher med sengetøjet – det er da så sødt. Der er ingen tvivl om, at den lille vil være inspireret til et besøg i drømmeland, med elefanter, enhjørninger, dinosaurer og alle de andre søde dyr, der hører til en hyggelig drøm, i dette fantastisk søde matchende nattøj og sengesæt.

Børnesengetøjet måler 70×100 og 100×140 cm og er altsammen OEKO-TEX certificeret og uden skadelige stoffer. Det er syet med lynlås lukning, så man undgår knapper, der kan falde af og puttes i munden. For den bedste søvn er sengetøjet produceret i 100% ren bomuld, der lufter godt og absorberer sved. Det kan vaskes på 60º grader, så husstøvmiderne heller ikke skal være et problem.

Forhandles i hele landet

Udover i konceptbutikker i Skagen og Silkeborg, samt webshoppen byskagen.com, forhandles bySKAGEN i flere butikker over hele landet, samt i enkelte butikker eller webshops i Sverige, Tyskland, Grønland og Fæørerne.