Det eneste smykke i verden

Tænk at bruge naturens forskelligartede og detaljerede skønhed som omdrejningspunktet omkring dit helt eget personlige smykke. Et smykke produceret med skarpt fokus på bæredygtighed, men også et smykke, ingen andre i hele verden ejer.

Af Susanna Hochheim

“Annonce”

Jeg elsker smykker, og det går nok helt tilbage fra min barndom, hvor jeg altid legede med min mors smykker. I dag er mine smykker en del af mig, og derfor vil jeg helst have noget, der er specielt – noget, ikke alle andre har. Jeg forelskede mig i smykkerne fra PureLeaf, da jeg fandt ud af, hvordan de produceres, og fordi der ikke eksisterer to ens smykker i deres kollektion.

Hos Pureleaf har man nemlig valgt at udforme smykkekollektionerne ved brug af naturens redskaber. Smykkerne er hver især helt unikke, da hvert smykke er fremstillet af sit eget blad fra regnskoven i Brasilien. Det betyder, at hvis du er lige så fjollet med smykker som jeg er, og helst ser, at der ikke er andre med den samme ørering, ring eller halskæde, så vil jeg helt sikket anbefale, at du kikker på Pureleafs smykkekollektion.

Når man bærer et smykke fra Pureleaf, kan man tydeligt se, at det er bygget op omkring et blad. Man kan også mærke, at det er et smykke i kvalitet – det er et smykke, man sagtens kan bære uden fare for, at det går i stykker. Det største problem er nok, at man ikke kan have dem i fred, hvis man har pigebørn i husstanden. Jeg mistede hurtigt en halskæde – et smukt guldblad i en lædersnor – til min yngste datter, da ”den var mega sej”. Og mine øreringe – ja, de har taget plads i min ældste datters ører. Men heldigvis kan ingen af dem passe min ring.

Fremstillingen af smykkerne

Når et smykke skal produceres, begynder det med indsamlingen af det organiske materiale, altså bladet. Så udtørres bladet, for så at blive belagt med 18 karat guld, hvidguld eller sortguld. Man pensler belægningen forsigtigt på, da denne fremgangsmåde sikrer, at ingen detaljer går tabt. Hele fremstillingsprocessen foregår i hånden, og smykkerne produceres med respekt for natur, miljø, og ikke mindst de mennesker,
som er involveret i produktionen.

Læs mere på deres hjemmeside her: www.pureleaf.dk/