Den nemmere gulvvask

Det er de færreste, der elsker at gøre rent. Ofte er det noget, der helst bare skal overstås i et snuptag, så vi kan finde på ting, der er sjovere sammen med familien.

Af Susanna Hochheim

Sand, mudder og snavs på gulvene er ekstra slemt i denne årstid. Og tanken om at tilbringe en hel dag i rengøringens tegn, og vide at efter et par dage ser det lige så slemt ud, er bare ikke særligt sjovt.

Men hvis du kikker LEIFHEIT lidt efter i sømmene, vil du meget hurtigt finde ud af, at det kan være lige deres produkter du står og mangler, for at gøre din rengøring lidt mere overskuelig. Virksomheden har i mere end 50 år udviklet og forfinet deres produkter til bl.a. gulvvask, som gør din rengøring i det daglige bare en anelse sjovere.

gulvvask

Leifheit clean twist ergo

Dette sæt indeholder alt, hvad der kræves til grundig rengøring af alle gulvtyper. Den består af et teleskophåndtag, en 6 l spand med en vrider der drejer rundt, så du er fri for at have hænderne nede i det beskidte vand, og med et superblødt og nemt udskifteligt moppehoved. Spanden er med hjul under, så den er nem at skubbe rundt når du vasker.

Bedst i test:

Clean Twist Ergo er et nyt innovativt og testvindende gulvvaskersystem med smarte ergonomiske features, og samtidig et anerkendt produkt, der er anbefalet af Det tyske Parket-forbund (VdP = Verbund der Deutsche Parkett Industrie)

nem gulvvask

Gør gulvvask til en leg

Centrifugeringsteknologien presser overskydende vand ud af moppen, når den ‘pumpes’ i spandens vrider, og frigiver både snavset vand og snavs inde fra fibrene. Du kan nemt bestemme, hvor fugtig moppen skal være, samtidig med at du får en bedre arbejdsstilling og undgår at skulle have hænderne i vandet.

Se mere på www.leifheit.dk