Den lille hjælper

I disse tider, hvor vi er mere indendørs og er flere samlet på færre kvm, skal der også gøres rent lidt oftere. Men det kan faktisk lade sig gøre hurtigt, nemt og uden at du skal have det tunge skyts frem.

Af Susanna Hochheim

“Annonce”

I foråret lancerede Electrolux et nyt supplement til den almindelige støvsuger: en lille, ledningsfri og handy støvsuger, som er nem og hurtig at navigere rundt med. Den er suveræn til de små daglige uheld, eller når der kommer gæster, og huset lige trænger til en hurtig overhaling. Electrolux 700 Cordless er navnet på den nye hushjælper, som er produceret i 60 % genbrugsplast. Med den kommer du nemt og hurtigt rundt i alle krogene.

Denne kraftfulde genopladelige støvsuger vejer kun 2,2 kg, hvilket gør, at du kan sætte alle familiens medlemmer – både store som små, til at gøre arbejdet, uden at de bliver trætte i armene eller får ondt i ryggen. Støvsugerens ergonomiske og kompakte design gør også, at man kan støvsuge fra gulv til loft så let som ingenting. Ved mindre uheld bruger man den lille håndholdte enhed, som sidder på støvsugeren. Den klikkes af og bruges som en lille håndstøvsuger – nemmere kan det da ikke blive.

Undgå at hvirvle støvet rundt i luften

Denne supersmarte støvsuger leveres med et 5-trins filtersystem, som betyder, at den fanger 99,9 % af alle de støvpartikler, der hvirvles rundt i luften, når man går i gang med at rengøre. Man kan nemlig ikke undgå, at det støver rundt om ørene på en, når man først svinger med kost og spand. Derfor er denne kompakte støvsuger en stor hjælp for mange familier, og særligt jer, der lever med astma og allergi i familien, kan drage stor fordel af at have den lille hjælper derhjemme.

Med det fantastiske PetPro+ mundstykke, som følger med udvalgte modeller, kommer du let dine kæledyrs hår til livs, da det er specielt designet til at opsamle kæledyrshår fra alle dine møbler og ude i krogene. Vi er mange, der kender til de lange, tarvelige hår, som vi skal hive ud af børsterullen i mundstykket efter, vi har brugt vores støvsuger. Her er den smarte støvsuger fra Electrolux supereffektiv, for hvis der er lange hår, der har sat sig fast i børsterullen, så slipper du nemlig for at fjerne det med fingrene.

Tryk blot på Brush Roll Clean knappen til rengøring af børsterullen med din fod, og en kniv skærer sammenfiltret hår væk fra børsterullen.

Både til glatte gulve og tæpper

Den kompakte støvsuger har tre sugestyrker at skifte imellem – hhv. min., medium og max., men du kan også vælge at anvende autofunktion. Autofunktionen betyder, at støvsugeren automatisk finder ud af, hvor stor en sugekraft, den skal køre med, og det kan have sine fordele. Det betyder nemlig, at du ikke behøver at stå og slås med måtter og tæpper, som godt kan sidde fast på mundstykket, hvis man ikke lige er hurtig til at stryge udenom. Det gør også, at levetiden på batteriet effektiveres, da støvsugeren ikke bare står og suger på den måtte eller klud, som du ikke kan få ud. Når støvsugeren har fuldt opladet batteri, er der til 50 minutters støvsugning.

Slut med at suge legoklodserne med op

Det er samtidig slut med at støvsuge legetøj og andre ting op fra gulvet, for Electrolux Cordless 700 har lys i mundstykket, hvilket gør det så meget nemmere at se, hvad man suger op. Læs mere her på deres hjemmeside: www.electrolux.dk/