Danskernes lille hjælper fylder 100 år

(Annonce) Løbende næser, rindende øjne og gammel make-up. Der er ikke det, som det lille, hvide stykke papir og hverdagsikon ikke kan klare, og nu fylder hverdagshelten 100 år.

Af Susanna Hochheim

Det første rigtige måltid, picnic med familien, familiemiddage, store taler til sammenkomster, skolestart og mange flere begivenheder, der har fået os til at fælde en tåre eller to, af glæde, af bevægelse eller begejstring. Store som små øjeblikke er de sidste 100 år blevet fejret, hyldet og mindet med et lille, blødt stykke hvidt papir ved hånden, for slet ikke at snakke om de utallige gange en serviet er blevet hevet op af lommen, når forkølelsen har ramt, eller det igen er blevet sæson for pollenallergi.

En blød serviet ved hånden

Vores hverdags-hjælper hedder Kleenex, der er en kombination af ordene “clean” (ren) og “excellence” (fremragende).

ˮKleenex er et must-have! Jeg synes, det er rigtig rart at have æsken med Kleenex i min bil, da man nemt lige hiver en serviet op af æsken, når uheldet er ude.ˮ – Mette Engel

Navnet afspejler produktets formål: at levere en overlegen og hygiejnisk løsning til at tørre næse og tårer. Kleenex har været en del af hverdagen for mange familier det sidste århundrede, og magasinets testfamilier har også med stor succes testet Kleenex gennem tiden – med helt klare tilbagemeldinger.

ˮJeg er helt vild med Kleenex Ultra Softdesignet, og lider du af allergi med løbenæse eller en forkølelse, så er Kleenex lommetørklæder i papir en nødvendighed. Selvfølgelig kan Kleenex også bruges til andet. De er f.eks. gode til at fjerne make-up, og de er perfekte til at tørre fedtede fingre rene.ˮ – Tine Pandi

Til alle lejligheder

Vi danskere har taget Kleenex til os som noget, man altid har med i lommen eller i tasken – præcis som med en vandflaske. Det er et uundværligt værktøj, uanset om man er forkølet, skal rette sin make-up eller tørre munden på sit lille barn. I løbet af årene har Kleenex udvidet sit sortiment for at imødekomme forskellige behov og præferencer. Udover de klassiske lommetørklæder, findes Kleenex i forskellige størrelser, for at passe til enhver lejlighed, hvad enten det er til daglig brug derhjemme, til rejser eller på tur i bilen.

Del jeres store øjeblikke på www.Kleenex100.dk og deltag i konkurrencen om flotte præmier. Bl.a. en super lækker Kleenex retro stof- mulepose og andet sjovt historisk merchandise.