Dæk op til jul med smukke krystalglas

Julen byder på mange traditioner og en af dem er, at juledagenes bordopdækning gerne må være lidt særlig – med funklende krystalglas.

Af Henriette Rosenthal

Vinter, kulde og mørke. Det er da tre gode grunde til at skrue op for hyggen. En anden god grund til netop det er også, at julen er nært forestående.

Hygge med børnene

En lang gåtur i skoven eller rundt om en nærliggende sø. Kolde hænder på trods af varme luffer og røde næser der drypper, når man kommer ind i varmen. Findes der noget bedre end at kommen indendørs, og afrunde sådan en tur i det fri med en kop varm kakao, gløgg eller te serveret i smukke krystalglas og en småkage eller to?

Børnevenlige, smukke krystalglas. Tre ord der sædvanligvis ikke hænger specielt godt sammen, men det gør de faktisk i Frederik Baggers univers. Her findes de fineste krystalglas i flere størrelser, farver og faconer. De er overhovedet ikke sarte, og faktisk kan man roligt servere varme drikke i de smukke glas, som tåler temperaturer fra -25 grader til 180 grader. Glassene tåler også fint at komme en tur i opvaskemaskinen, og der er hele 10-års garanti imod glaspest.

Juledagenes smukt opdækkede borde

Hvad enten du elsker klassiske, lyse nuancer eller er til lidt mere smæk på farverne, kan du dække de smukkeste juleborde med glas fra Frederik Bagger. Du kan se dem alle sammen på Frederikbagger.dk, hvor du også kan finde de smukkeste julekugler og -kræmmerhuse til at hænge på juletræet.

Krystalglas produceret udenskadelige stoffer

Hos Frederik Bagger produceres alle krystalglas miljøvenligt, fuldstændigt uden brug af bly. Ved traditionel produktion af krystalglas tilføjes bly til glasmassen, som er med til at give den klassiske klarhed i glasset. Problemet med bly er at det forurener grundvandet og jorden. Indtagelse af store mængder bly, gennem mad og drikkevand, har dokumenteret skadelig effekt på kroppen. Derfor arbejder man med crystaline glasmasse hos Frederik Bagger.